Alulmaradtunk a Dunaújvárossal szemben

Szerdán a tabella 3. helyén álló Dunaújvárosi Kohász KA otthonában lépett pályára ifjúsági I. osztályú együttesünk. A bajnokság 17. fordulójában végül hazai győzelem született, 37:14-es vereséget szenvedtek lányaink.

Kedvezőtlenül indult számunkra a találkozó, a hazai csapat hat gyors góllal indított, majd érdi oldalról Márczy Tekla és Domokos Dalma volt eredményes (6:2). Az újabb újvárosi találatokra Márczy Tekla hétméteresből válaszolt, majd negyedóra elteltével Krenner Fanni is megszerezte első gólját a mérkőzésen, és Domokos Dalma is a hálóba lőtt (9:5). Az első félidő utolsó tíz percében lerohant minket ellenfelünk, hét kapott góllal szemben lányaink egyszer tudták bevenni a hazai kaput Apáti Zsófia révén. A félidei szünetre így 16:6-os eredménnyel vonulhattunk.

A fordulást követően Domokos Dalma találata után a DKKA zsinórban ötször vette be Doszpoth Zsuzsanna kapuját (22:7). A 40. percben Krenner Fanni és Márczy Tekla szerzett újabb gólokat, azonban a Kohász ismét egymás után hétszer volt eredményes. A félidő utolsó harmadára fordulva Doszpoth Zsuzsanna hárított büntetőt, Márczy Tekla pedig kétszer is betalált, de erre a dunaújvárosiaknak három gól volt a válaszuk (34:11). A találkozó hajrájában háromszor voltunk eredményesek Krenner Fanni, Márczy Tekla és Domokos Dalma révén, a 37:14-es végeredménnyel záruló mérkőzésen.

Edzői szemmel: "Már a felkészülés alatt is tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk Dunaújvárosban. Dinamikus támadásaikat csak összeszedett és jó védekezéssel lehet visszaverni, támadásban pedig pontosan szervezett, hosszú lefolyású akciókat kellene folytatnunk. Szomorú, de egyiket sem sikerült tartósan megvalósítani. Volt néhány jó periódus, de kapkodás és pontatlanság jellemezte a játékunkat, illetve a rengeteg hiba mellett hiányoztak a jó egyéni teljesítmények is. A vereség miatt nem bosszankodom, hiszen jobb volt az ellenfelünk, azonban a nagyarányú gólkülönbséget szerettem volna elkerülni. " - Oláhné Balog Tünde

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 17. forduló
Időpont: 
2018. március 14. 18:00

37

(16)

Kiállítás: 2 perc

7 méteres 6/5

Vezetőedző

Dunaújvárosi KKA
2
3
4
4 (1)
2
2
1
3
4 (2)
3 (2)
7
2
ÉRD
3
4
6 (1)
1

14

(6)

Kiállítás: 12 perc

7 méteres 5/1

Vezetőedző

Helyszín: 
Dunaújvárosi Sportcsarnok
Játékvezetők: Maródi István, Novák Péter

Támogatóink

Médiapartnereink