Alulmaradtunk a Kozármislennyel szemben

November 12-én hazai pályán fogadta ifjúsági első osztályú csapatunk a Kozármislenyt a bajnokság 8. fordulójában.

Ellenfelünk kezdte jobban a mérkőzést, az első gólunkat csak az 5. percben sikerült megszereznünk Márczy Tekla révén (1:3). Czirják Orsolya beállóból, Márczy Tekla pedig betörésből szerzett újabb találatokat, a Kozármislenynek azonban mindig volt válasza az érdi gólokra. A félidő derekán Domokos Dalma és Reizinger Sára is a kapuba talált, majd ezt követően három perc alatt zsinórban még négyszer voltunk eredményesek: Márczy Tekla, Domokos Dalma és Czirják Orsolya újabb góljaival közelebb zárkóztunk a vendégekhez (10:12). A játékrész utolsó tíz percében ellenfelünk újból ellépett, érdi oldalon pedig Reizinger Sára, Márczy Tekla, Domokos Dalma, Czirják Orsolya és Moncz Nikolett jegyeztek találatokat. A szünet előtt Doszpoth Zsuzsanna büntetőt hárított, így 16:21-es félidei eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok.

A második harminc perc is három vendég góllal kezdődött. A találatokra Zimek Krisztina jobbszélről, Krenner Fanni pedig átlövésből válaszolt (18:24). Márczy Tekla, Zimek Krisztina, Krenner Fanni és Domokos Dalma növelte az érdi gólok számát, és a 45. percben Brunecker Flóra is megszerezte első találatát a mérkőzésen (24:30). A 48. percben Lázár Evelin is hétméterest hárított, Reizinger Sára és Czirják Orsolya akcióból szereztek gólokat, Márczy Tekla és Domokos Dalma pedig sikeresen értékesítették a megítélt büntetőket, ennek ellenére már nyolcgólos hátrányban voltunk (29:37). A találkozó utolsó gólját Apáti Zsófia szerezte a 30:42-es végeredménnyel záruló mérkőzésen.

Edzői szemmel: „Sajnos nagyon sok technikai hibával játszottunk, amit az ellenfél rendre gólokkal büntetett. Elmaradtak a jó egyéni teljesítmények, és rosszul használtuk ki a helyzeteinket is. Sajnálom, hogy minden tekintetben felülmúlt minket a Kozármisleny, motiváltabban és nagyobb küzdőszellemmel játszottak. Igaz hosszú még a bajnokság, de a mai teljesítménynél több kell a célunk eléréséhez!” - Oláhné Balog Tünde

Hajrá ÉRD!

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 8. forduló
Időpont: 
2017. november 12. 13:00

30

(16)

Kiállítás: 8 perc

7 méteres 4/3

Vezetőedző

ÉRD
2
4
3
5 (1)
10 (2)
2
1
1
2
Kozármisleny SE
14 (4)
1
5
3
12
1
2
2
2

42

(21)

Kiállítás: 10 perc

7 méteres 6/4

Vezetőedző
GYULAY László

Helyszín: 
ÉRD Aréna
Játékvezetők: Babity Máté, Balogh Ádám

Támogatóink

Médiapartnereink