Dobogón az U10 a győri Balázs Kupán

Az U10-es csapatunk tagjai életükben először vettek részt többnapos tornán Érdtől távol. Hét-nyolc éves lányokról lévén szó, ez volt az első alkalom, hogy "ottalvós" eseményre utaztak, ami nagy élmény volt mindenkinek.

A háromnapos kupára mindkét csapatunk, az ÉRD I és az ÉRD II is nevezett, nem titkoltan dobogós reményekkel.

Pénteken három meccset játszottak a lányok, szombaton kettőt, vasárnap pedig zárásként további egyet. Az ellenfelek között ott volt a házigazda Győri ETO, az Algyő, a Tatabánya és a felvidéki Dunaszerdahely. 

A Balázs Kupát végül a veretlenül végő Algyő csapata nyerte. A második helyen holtversenyben végzett az ÉRD II és a Dunaszerdahely, a harmadikon pedig az ÉRD I és a Tatabánya. 

"A fejlődésünk szempontjából nagyon örülök hogy ezen a színvonalas tornán részt tudtunk venni, ahol az ország U10-es korosztályának a krémje volt jelen. Bajnoki fordulókon nem tudunk hasonló mérkőzéseket játszani sajnos. Sokat tanultunk, fejlődtünk. Gratulálok a lányoknak a tornán játszott színvonalas mérkőzésekért, csak így tovább! Hajrá Érdi Lányok! Hajrá U10" - dicsérte a csapatát Farkas Roland edző.

Támogatóink

Médiapartnereink