Együtt - Egymásért

Junior csapatunk játékosai is részt vettek az 'Együtt - Egymásért' sportvetélkedőn, ahol az érdi Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ sérült fiataljaival egy csapatot alkotva nyerték el a legtechnikásabb csapatnak járó díjat. 
 
 
Klubunk immár második alkalommal képviseltette magát az Együtt - Egymásért sportversenyen. A vetélkedő célja, hogy a sport visszaadja a teljesítőképességet, az önbizalmat és sikerélményt biztosítson azok számára, akik valamely nehézséggel élik meg mindennapjaikat, akik egészségi állapotukat tekintve hátrányban lehetnek társaikhoz képest. Öt másik csapat mellett, az érdi Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ sérült fiataljai az ÉRD női kézilabdacsapat junior játékosaival kiegészülve sorversenyeken mérték össze erejüket. A 12 fős csapatok kettesével tejesítették a feladatokat, egy sérült és egy ép fiatal alkotott egy párt. A versenyek elérték céljukat, hiszen minden résztvevő mosolyogva és boldogan vehette át a kupát a teljesítményükért.
 
  
Csapatunk lett a legtechnikásabb, így nagy örömmel és büszkeséggel készült el a csoportkép is, amely megörökíti ezt a pillanatot.
 
 
A további részvevő és díjazott csapatok:
 
A legvidámabb csapat - Értelmi Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthona, Tordas
A legösszetartóbb csapat - 'FÉSZEK' Fogyatékosok Nappali Ellátója, Biatorbágy
A legsportszerűbb csapat - Sérültekért Alapítvány, Százhalombatta
A leglelkesebb csapat - Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület, Páty
A legfelkészültebb csapat - Arany János Általános Iskola és Gimnázium SNI tagozat, Százhalombatta
 
 
 
 
 
 
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink