Elhoztuk a két pontot Fehérvárról

A fehérvári Köfém csarnokban lépett pályára ifjúsági I. osztályban szereplő csapatunk a bajnokság 7. fordulójában. A győzelmet jelentő két pontot végül lányaink hozhatták haza.

Reizinger Sára góljával kezdődött a mérkőzés, majd Ágoston Nóra és Domokos Dalma is betalált, így a 6. percben 0:3 volt az állás. Három fehérvári találat után Márczy Tekla szerzett ismét vezetést csapatunknak, aki hétméteresből és akcióból is eredményes volt. Doszpoth Zsuzsanna hétméterest hárított, Illés Virág, Domokos Dalma, Reizinger Sára és Márczy Tekla találataival pedig a huszadik percre ötgólos előnyre tettünk szert (6:11). Az első félidő utolsó harmadában Domokos Dalma négyszer volt eredményes, így 11:15-ös eredménnyel vonulhattak szünetre a csapatok.

A második játékrész elején Domokos Dalma és Ágoston Nóra egyszer, Márczy Tekla pedig háromszor vette be az ellenfél kapuját (12:20). A 41. percben Székely Ágnes is megszerezte első találatát a mérkőzésen, majd Reizinger Sára, Domokos Dalma és Márczy Tekla jegyeztek újabb találatokat (21:31). A mérkőzés utolsó találatát Szalóczy Emma szerezte, beállítva a 21:32-es végeredményt.

Gratulálunk a győzelemhez, hajrá ÉRD!

Edzői szemmel: „Nagyon örültem, hogy végre csak 21 gólt kaptunk! Ez mutatja, hogy mind a kapus teljesítményben, mind pedig a védekezés hatékonyságában előrébb léptünk. Támadó játékunk eredményességét a jó helyzetkihasználásnak, és a kiváló egyéni teljesítményeknek köszönhetjük. Magabiztosan, végig vezetve sikerült nyernünk! Büszke vagyok a csapatra!” – Oláhné Balog Tünde 

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 7. forduló
Időpont: 
2017. október 29. 17:00

21

(11)

Kiállítás: 6 perc

7 méteres 7/2

Vezetőedző
VIRINCSIK Anasztázia

Alba Fehérvár KC
2
6
4 (2)
2
1
4
1
1
ÉRD
3
10
14 (2)
1
2
1
1

32

(15)

Kiállítás: 12 perc

7 méteres 3/2

Vezetőedző

Helyszín: 
Köfém Csarnok
Játékvezetők: Kovacsik Gábor, Polgár Csaba

Támogatóink

Médiapartnereink