Győzelem a Szekszárd otthonában

NB I/B-s junior együttesünk az utolsó negyed órában kitűnő végjátékkal 20:30-as sikert aratott a Szekszárd otthonában, zsinórban harmadik győzelmét megszerezve a bajnokságban.
 
NB I/B-s junior csapatunk a Rinyamenti KC és a Mohácsi TE ellen aratott sikereket követően a Szekszárd otthonában próbálta meg begyűjteni az újabb két bajnoki pontot. A mérkőzés nem kezdődött jól együttesünk számára, hiszen négy perc játék után a hazaiak 3:0-ás előnyre tettek szert. Első találatunk Braun Laura Csenge nevéhez fűződik, majd Reizinger Sára átlövésből vette be a szekszárdi kaput. Az egyenlítés ekkor még nem sikerült, hiába zárkóztunk fel többször is egy gólra Németh Patrícia és Reizinger Sára találataival. Azonban a 12. percben Reizinger Sára önmaga negyedik, csapatunk hetedik gólja már az egyenlítést eredményezte, majd egy perccel később Braun Laura Csenge már vezetéshez juttatta együttesünket. (7:8). 9:9-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd Lozsi Erna és Braun Laura Csenge akciógóljai mellett Plesztovits Alexa két büntetőt is értékesített, így 10:13-as előnyre tettünk szert. A szünetig meg is őriztük háromgólos előnyünket (11:14), a fordulást követően azonban ellenfelünk egy találatra felzárkózott. Egyenlíteni azonban nem sikerült a Szekszárdnak, sőt Lízer Melinda két találatával visszaállítottuk a félidei háromgólos előnyünket, melyet a játékrész közepéig  Braun Laura Csenge szélről, illetve Lízer Dorottya betörésből szerzett találataival meg is tartottunk (19:22). A 45. percet követően ellenfelünk egyetlen akciógólt szerzett, köszönhetően masszív védőfalunknak és kapusaink remek védéseinek, és eközben lányaink nyolcszor is eredményesek voltak. A hajrában védekezésben szerzett labdáinkból gyors ellenakciókat vezettünk, melyeket rendre góllal is fejeztünk be a 20:30-ra megnyert mérkőzésen.  Gratulálunk!
 
 
 
NB I-es felnőtt csapatunk az érdi Burger King gyorsétterem és M. Petrol töltőállomás és autómosó közös megnyitó ünnepségén vett részt.
 
Érd újabb két nagy céget üdvözölhet, a Burger King gyorséttermet, és az M. Petrol automata töltőállomást és autómosót, melyeknek megnyitó ünnepségére csapatunk is meghívást kapott. Az ünnepélyes megnyitón T. Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város Polgármestere és Janurik Kinga, csapatunk kapitánya, a csapat által aláírt mezzel köszönte meg Dara Zsoltnak, a Fusion Zrt. vezérigazgató-helyettesének és Szaniszló Péternek, a FORT-IMPEX Kft. ügyvezetőjének, hogy beruházásukkal tovább öregbítik városunk hírnevét.    
 
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink