Ifjúsági csapatunk hazahozta a két pontot Szombathelyről

Ifjúsági I. osztályú csapatunk a bajnokság 3. fordulójában a Swietelsky-Szombathely KKA ellen lépett pályára. A végig kiélezett mérkőzésen a félidőben még 13:13-as döntetlenre álltak a csapatok, a találkozó végén viszont az érdi lányok örülhettek a győzelemnek.

Jól kezdték utánpótlás lányaink a mérkőzést, a 6. percben 1:5 volt az állás Reizinger Sára, Czirják Orsolya, Márczy Tekla, Domokos Dalma és Ágoston Nóra találataival. Azonban a félidő derekára felzárkóztak a szombathelyiek, majd a játékrész végéig gólra góllal válaszoltak a csapatok, így 13:13-as döntetlennel vonultak a szünetre.

A második harminc perc is Reizinger Sára góljával indult, majd a hazaiak találataira Domokos Dalma felelt zsinórban háromszor. Két-három gólnál egyik csapat sem tudott jobban ellépni a másiktól. Lányaink közül Reizinger Sára, Czirják Orsolya és Domokos Dalma találataival léptünk előrébb, és Krenner Fanni, illetve Székely Ágnes is feliratkozott a góllövők listájára. A találkozó 25. percében kétgólos hátrányba kerültünk, azonban Márczy Tekla négy egymást követő találatával megfordította az eredményt. A meccs utolsó percében lányaink közül Ágoston Nóra talált a hálóba a 30:31-es eredménnyel záruló találkozón. A mérkőzésen hét játékosunk is a kapuba talált, csapatunk legeredményesebbje a tíz gólt szerző Márczy Tekla volt.

Edzői szemmel: „ A hosszú  utazás nem látszott a mérkőzés kezdetén, megleptük az ellenfelünket, hiszen gyors gólokkal hamar 1:5 volt a javunkra. Ezután nem tudom mi történt a csapattal, akadozott a játékunk, és kapkodás jellemezte a megoldásainkat. Többször vezettünk két góllal, de tartós előnyre nem tudtunk szert tenni. Szerencsére 1 góllal nyerni tudtunk, így örülhetünk, hogy nem hiába utaztunk ilyen messzire.„ – Oláhné Balog Tünde

Gratulálunk a győzelemhez, hajrá ÉRD!

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 3. forduló
Időpont: 
2017. szeptember 23. 14:00

30

(13)

Kiállítás: 6 perc

7 méteres 7/7

Vezetőedző
JÓZSA Krisztián

Swietelsky-Szombathelyi KKA
Szuhogyi Laura 2
Bozzai Zsófia 2
Cser Dóra 10 (7)
Marton Adél 1
Kovács Tímea
Málovics Dorina
Kulcsár Dorottya 1
Csapó Adrienn 3
Bognár Franciska
Dénes Alexandra 3
Bódi Virág 4
Bársony Dóra
Kozma Adrienn 4
Keszei Júlia Molli
Lőrincz Brigitta
Szmolek Appolónia
ÉRD
Krenner Fanni 1
Czirják Orsolya 4
Reizinger Sára 7 (4)
Domokos Dalma 6 (1)
Márczy Tekla 10 (1)
Doszpoth Zsuzsanna
Ágoston Nóra 2
Szalóczy Emma
Székely Ágnes 1
Zimek Krisztina
Apáti Zsófia
Nagy Nikolett
Lázár Evelin Eszter

31

(13)

Kiállítás: 8 perc

7 méteres 7/6

Vezetőedző
OLÁHNÉ BALOG Tünde

Helyszín: 
Szombathelyi Egyetemi Sportcsarnok
Hír: 
Ifjúsági csapatunk hazahozta a két pontot Szombathelyről
Játékvezetők: Gilitsch Gergő, Lebár Bence

Támogatóink

Médiapartnereink