Indul a babakézilabda

A rendszeres sportolást nem lehet elég korán elkezdeni, ahogy a kézilabda felfedezését, ezért idén is elindítja az érdi kézilabdacsapat a baba foglalkozásokat az Érd Arénában. Szigeti Katalin szeptembertől péntekenként várja a legkisebbeket és szüleiket, hogy együtt fedezzék fel a labdázás örömét. - Az erdmost.hu cikke

A babakézi lényegében egy játékos képességfejlesztő program, amelynek alapvető célja a mozgás megszerettetése a gyerekekkel. A foglalkozások során labdával és más, az adott korosztálynak készült kiegészítőkkel játszanak a gyerekek; olyan feladatokat végrehajtva, amelyek segítik a kézügyességük, motorikus képességeik, egyensúlyérzékük fejlődését.

A kicsik az Érd Aréna pályáján, biztonságos körülmények között játszhatnak, próbára tehetik ügyességüket és közben aktívan használhatják a képzeletüket, kielégíthetik a természetes kíváncsiságukat. A gyerekek a szüleikkel és hasonló korúakkal játszhatnak és szerethetik meg a sportágat.

A foglalkozások szeptember 10-én indulnak. Jelentkezni a katalin.szigeti@handballerd.hu e-mail címen és a 0630 201 85 15 telefonszámon lehet Sziginél!

Hallgassa meg az ÉRD FM 101.3 vidám interjúját a témával kapcsolatban, Szigeti Katalin edzővel itt

Forrás: erdmost.hu Nyilas Hajnalka

Támogatóink

Médiapartnereink