Itthon tartottuk a bajnoki pontokat

NB I-es ifjúsági csapatunk kiegyenlített első negyedórát követően jó védekezéssel, és hatékony támadójátékkal 40:16-os győzelmet aratott a Budaörs ellen.
 
A bajnokság 15. fordulójában a Budaörs együttesét fogadta ifjúsági csapatunk az ÉRD Arénában. Lányaink remekül kezdték a mérkőzést, hiszen négy perc elteltével Németh Patrícia, Lozsi Erna és Czirják Orsolya találataival 4:0-ra vezettünk. Az ezt követő kilenc percben egyszer voltunk eredményesek, ellenfelünk így 5:5-nél utolért bennünket. Egészen 7:7-es állásig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd zsinórban kilenc gólt szerezve 16:7-re alakítottuk az eredményt, mindeközben Merő Dóra két vendég büntetőt is hárított. A szünetig tartottuk kilencgólos előnyünket (18:9), majd a fordulást követően remekül záró védelmünknek köszönhetően tíz perc alatt egy találatot szerzett a Budaörs, ellenben lányaink újra kilenc gólt szereztek egyhuzamban. Lozsi Erna indítást  követően, és jobbszélről is bevette a vendégcsapat kapuját, ezen kívül négy hétméterest is hibátlanul értékesített (27:10). Kertész Ramóna Németh Patrícia szemfüles bejátszását váltotta gólra, míg Czirják Orsolya a balszélről járt túl ellenfelünk kapusának eszén (34:11). A második játékrész 20. percében a vendégcsapat a harmadik gólját szerezte, és ugyan a mérkőzés hajrájában valamivel alábbhagyott csapatunk koncentrációja, lányaink így is 40:16-os győzelmet arattak a Budaörs ellen.  Gratulálunk! 
 
 
 
 
 
 
Szomorú szívvel tudatjuk, hogy Pimpauer Ferenc, a Peridot Kft. ügyvezető igazgatója, az ÉRD női kézilabda csapat szponzora tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az ÉRD női kézilabdacsapata őszinte részvétét fejezi ki a hozzátartozóknak! 
 
Temetése 2015. november 27-én 9.30 órakor lesz a budapesti Keresztúri temetőben.
 
Emlékét megőrizzük! 
 
 
 
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink