'A kevés is sokat jelenthet!'

Jótékonysági akcióba fogott az ÉRD NBI-es női kézilabdacsapat a Sirius állat- és természetvédelmi alapítvány lakóinak megsegítésére!
Az érdi lányok nagy állatbarátok, többen közülük fogadtak már örökbe kóbor kutyusokat, most pedig csapatként szeretnének segíteni, és erre bíztatni másokat is! A Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány, Érd és vonzáskörzetének ebrendészeti telepének és állatmenhelyének üzemeltetője. Céljuk a kóbor kutyusok, elveszett cicák, kisállatok örökbefogadásának elősegítése. Az alapítvány számára minden segítség jól jön, különösen a téli hideg időszakban. Az ÉRD játékosai pedig úgy gondolták, ők is szeretnék segíteni a menhelyet, és saját kezdeményezésre akciót indítanak.
Az ÉRD NBI női kézilabdacsapat arra kér minden állatbarátot, hogy nézzen körül otthonában, hátha akad valami, ami akár lejárt szavatosságú szárazáru, vagy az alább felsoroltak. Azokat pedig, akik maguk is állattulajdonosok, arra kérjük, hogy bármilyen lecserélés előtt álló, vagy már nem használt eszközök, mint például póráz, nyakörv, pokróc, stb. ajánlják fel a menhely számára, akik ezeket is tudják hasznosítani a nélkülöző kisállatoknak. Ahelyett, hogy a szemétbe kerül, nagy segítség lehet a menhelyen lévő gazdátlan állatoknak.
Aki esetleg pénzbeli adománnyal szeretné segíteni a menhely életét, az az alapítvány számlaszámára tud utalni.
Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány
Bankszámlaszám: 10403136-49534949-49521015
Az alábbi adományokat várjuk:
állateledel (száraztáp, konzerv, jutalomfalatok, kutyaszalámi stb.)rizssótésztafélékkukoricapehely, puffasztott gabonatisztító- és fertőtlenítőszerekseprű, lapát, felmosó szettállatgyógyászati szerek (féreghajtó, sebfertőtlenítő, fecskendők, betegség elleni vakcinák, bolha- és kullancsirtószerek, gyógy samponok)pórázak, nyakörvekpokrócok, takarók, törülközők, puha rongyok, lepedők, szőnyegekkutyajátékok, labdák, plüssállatoknyomdai raklapokfaforgácsvödrök (kisebb – nagyobb)
Az adományokat december 18-tól 29-ig várjuk az Érd ARÉNA bejáratánál, hétköznapokon 10-19 óráig.

Támogatóink

Médiapartnereink