Majdnem sikerült a fordítás

NB I-es ifjúsági csapatunk az első percekben összeszedett hétgólos hátrányból felállva egyenlíteni tudott, de végül 17:21-es vereséget szenvedett az FTC ellen.
 
A két együttes őszi mérkőzéséből kiindulva, ahol csupán két gól döntött az FTC javára, ezúttal is szoros összecsapásra számíthattak az ÉRD Arénába kilátogató nézők. A mérkőzés első tíz perce azonban nem erről tanúskodott, hiszen támadásban pontatlanul kezdtek lányaink, Plesztovits Alexa szerezte egyetlen találatunkat hétméteresből, ellenben ellenfelünk technikai hibáinkat kihasználva nyolcszor is eredményes volt (1:8). Ezzel szöges ellentétben a játékrész közepén tíz perc alatt egyetlen gólt kaptunk, Németh Zsófia büntetőt is védett, míg Bernát Dorina, Illés Virág és Németh Patrícia révén lányaink zsinórban három találatot szereztek, 4:8-ra alakítva az állást. A 17. percben Lízer Dorottya betörés után talált a kapuba, három gólra csökkentve hátrányunkat. A gólszegény első játékrész utolsó tíz percében Czirják Orsolya révén kétszer voltunk eredményesek, míg ellenfelünk két hétméteresgól mellett egyszer akcióból is a kapunkba talált, 8:12-re alakítva a félidei állást. A fordulást követően ugyan ellenfelünk szerezte az első gólt, de ezt követően lányaink négyszer is bevették ellenfelük kapuját, és Németh Zsófia újabb büntetőt hárított, amelynek köszönhetően egy találatra csökkentettük hátrányunkat (12:13). Ellenfelünket a 46. percben 15:15-ös állásnál értük utol Reizinger Sára átlövésgóljával, de a vezetést nem tudtuk átvenni, majd a vendégcsapat újfent kétgólos előnyre tett szert a mérkőzés utolsó tíz percére fordulva. Plesztovits Alexa büntetővonalról szerzett találatával visszakapaszkodtunk egy gólra, de a hajrában az egymást követő négy zöld-fehér találat eldöntötte a mérkőzés végkimenetelét. A 17:21-es végeredményt Plesztovits Alexa utolsó higgadtan értékesített hétméterese állította be. 
Klubunk idén is örömmel csatlakozik az Angyali Csomagküldő Szolgálat akcióhoz, melyet a Nagycsaládosok Országos Egyesülete szervez minden évben. A NOE idén is várja a karácsonyi angyalok jelentkezését. Tedd szebbé egy család karácsonyát!
 
 
A NOE olyan családok, egyének jelentkezését várják, akik egy másik családot örömmel megajándékoznának. Az elmúlt évek tapasztalatai szerint a segítségkérő családok leginkább tartós élelmiszereknek, édességnek, játékoknak, könyveknek és meleg ruháknak örülnek. A NOE akciójáról bővebben ide kattintva olvashatsz.
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink