Megvan a második győzelem

A bajnokság harmadik fordulójában második győzelmüket szerezték meg junior lányaink, miután 26:31-re legyőzték a Kisvárda együttesét. 
 
Csapatunk jól kezdte a mérkőzést a Kisvárda otthonában, hiszen a harmadik percben Bernát Dorina, Illés Virág és Plesztovits Alexa találataival 0:3-as előnyre tettünk szert. A 10. percben a hazai együttes egy gólra zárkózott, de az egyenlítés nem sikerült nekik, sőt Németh Patrícia és Reizinger Sára két-két találatával már 5:10-re vezettünk. 8:13-as állás után Németh Zsófia büntetőt hárított, míg támadásban Reizinger Sára, Pigler Nikolett és Czirják Orsolya góljaira nem volt válasza ellenfelünknek (8:16). Nyolcgólos előnyünket a szünetig meg is őriztük, a félidőt Czirják Orsolya találata zárta (14:22). A fordulás után kilenc perc alatt Reizinger Sára révén egyszer voltunk eredményesek, míg a Kisvárda ötször is bevette kapunkat, mellyel ellenfelünk négy találatra csökkentette hátrányát (19:23). Közelebb azonban nem tudtak kerülni lányaikhoz, sőt hét perc alatt egy gólt kaptunk, míg csapatunk Bernát Dorina és Németh Patrícia góljaival négyszer is a hálóba talált, 20:27-re alakítva az eredményt a találkozó 44. percére. A hazai csapat többek között emberelőnyét is kihasználva ismételten felzárkózott négy gólra, de a mérkőzés utolsó perceiben még Németh Patrícia találatával egy gólt hozzátettünk előnyünkhöz, így 26:31-re nyertünk a Kisvárda otthonában. Gratulálunk!
 
 
 
A bajnokság 12. fordulójában junior együttesünk négygólos hátrányból felállva 32:32-es döntetlen játszott a Mosonmagyaróvári KC SE korosztályos csapatával. 
 
A mérkőzésen a hazaiak szerezték az első két találatot, de Márczy Tekla kettő, és Reizinger Sára egy góljával már lányainknál volt az előny a 7. percben. Az első negyedóra végén Reizinger Sára és Németh Patrícia is a kapuba talált, mellyel két góllal vezettünk, de ellenfelünk két minutummal később egyenlíteni tudott. Márczy Tekla a büntetővonalról és akcióból is eredményes volt, de minden találatunkra volt válasza a Mosonmagyaróvárnak, miközben Németh Zsófia hétméterest hárított. Az első játékrész utolsó percében Illés Virág alakította 17:17-re az állást, majd a fordulás után Wágner Virág juttatta előnyhöz csapatunkat. 23:23 után ellenfelünk zsinórban négyszer volt eredményes, melyre egymást követő öt találattal válaszoltunk, így a mérkőzés utolsó tíz percére 27:28-as állásnál fordultunk. A hajrában fordított, majd két góllal is vezetett már a hazai együttes, de Illés Virág, Bernát Dorina és Márczy Tekla találataival csapatunk az utolsó perchez érkezve visszavette a vezetést (30:31). Végül a Mosonmagyaróvár egyenlített, így csapatunk egy ponttal gazdagodott Mosonszolnokon (32:32). Gratulálunk!
 
 
 
NB I junior alapszakasz 12. forduló
Időpont: 
2017. január 27. 13:00

32

(17)

Kiállítás: 14 perc

7 méteres 5/4

Vezetőedző
WOLF Alexandra

Motherson-Mosonmagyaróvár
3
9
3
6
6 (3)
5 (1)
ÉRD
5
1
1
2
4
1
5
1
12 (4)

32

(17)

Kiállítás: 14 perc

7 méteres 4/4

Vezetőedző

Helyszín: 
Mosonszolnok Sportcsarnok
Játékvezetők: Sárközi Marcell, Gácsig Dániel

Támogatóink

Médiapartnereink