Nem sikerült itthon tartani a két pontot a DKKA ellen

Szombaton ifjúsági I. osztályban szereplő csapatunk ellenfele a Dunaújvárosi Kohász KA korosztályos együttese volt a bajnokság 6. fordulójában.

A mérkőzés Domokos Dalma és Illés Virág találataival kezdődött, de a 9. percre hatgólos hátrányunk lett (2:8). Harmadik gólunkat szintén Domokos Dalma szerezte, majd Márczy Tekla is ellenfelünk kapujába talált, de az első negyedóra végén 5:15 állt az ÉRD Aréna eredményjelzőjén. A 21. percre csökkentettük hátrányunkat (11:17), hiszen zsinórban hatszor is betaláltunk: Domokos Dalma, Illés Virág, Reizinger Sára és Ágoston Nóra egy, Márczy Tekla pedig két gólt szerzett. A félidő utolsó öt percében tovább zárkóztunk, Márczy Tekla, Illés Virág, Domokos Dalma és Zimek Krisztina találataival. Végül 17:23-as félidei eredménnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második játékrész elején Domokos Dalma, Márczy Tekla és Illés Virág is kétszer vette be a vendégek kapuját, de öt gólnál nem tudtunk közelebb kerülni ellenfelünkhöz. A 46. percben Doszpoth Zsuzsanna büntetőt hárított, Krenner Fanni pedig megszerezte első találatát a mérkőzésen (24:33). A találkozó utolsó tíz percében Domokos Dalma még három helyzetét váltotta gólra, Márczy Tekla pedig a büntetővonalról és akcióból is eredményes volt a végül 30:38-as végeredménnyel záruló összecsapáson.

Edzői szemmel: „Sajnos nem úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy arra készültünk. Pontatlanságainkat pillanatok alatt kihasználta az ellenfél, és az itt szerzett előnyüket végig tudták tartani. Ugyan voltak periódusai a mérkőzésnek, amikor közelebb férkőztünk, de kiegyenlíteni egyszer sem sikerült. Nagyon szomorú, de egyenletesen jó teljesítményt kevesen tudtak hozni a mai napon. Ez pedig meghatározó volt a végeredményt illetően.” – Oláhné Balog Tünde 

Támogatóink

Médiapartnereink