Sikerült meglepetést szereznünk

Az ÉRD NBI-es női kézilabdacsapat jótékonysági akcióval segítette a Sirius Állat- és Természetvédelmi Alapítvány munkáját.
December 30-án hétfőn, a csapat nevében három játékos, Bognár Barbara, Klivinyi Kinga és Wolf Alexandra látogatták meg a Sirius Alapítvány állatmenhelyét a kézilabdacsapat felhívására az Érd Arénában összegyűlt adományokkal.
A többek között fertőtlenítőszerekből, állateledelből, takarókból álló csomagot több autóba pakolva vitték a lányok a helyszínre. A helyszínen Böjtös Andrea, az Alapítvány elnöke-képviselője vezette körbe a játékosokat, akik minden kutyusra kíváncsiak voltak.
Természetesen mindhárman nagy állatbarátok, így hamar lettek új kiszemelt kedvencek is. Mindhármukat kutya várja haza, Klivinyi Kinga családjánál például hét eb gondoskodik a kert felforgatásáról J
Az Alapítvány vezetője elmondta, a legnagyobb baj nem az állatokkal van, sokkal inkább az emberekkel, akikkel nehéz lépést tartani. Túl sok a felelőtlen gazdi, túl sok állat kerül az utcára, vagy adják be a menhelyre, mert úgy egyszerűbb. Hangsúlyozta, fontos lenne az ivartalanítás, hogy ne váljanak feleslegessé a nem várt kölykök.
Így szilveszter előtt, külön felhívta az Alapítvány vezetője a figyelmet, hogy az állatok számára ez az év legnehezebb éjszakája. Szeretné, ha az idei szilveszter a szokásostól eltérően kevés elkóborolt jószágot eredményezne. Wolf Alexandra pedig az után érdeklődött, hogy mivel tudnak a leginkább segíteni, majd megígérte, hogy jövőre is visszatérnek a telepre.

Támogatóink

Médiapartnereink