SKUP 'véndiák' torna záró forduló

A Suli Kézilabda Utánpótlás Program keretein belül majd kétszáz 4-5-6. osztályos gyerek versenyzett a háromfordulós bajnokság záró állomásán, melynek zárásaként a gyerekek a felnőtt csapat játékosaitól vehették át az emléklapokat és érmeket.
 
Ismételten gyerekzsivajtól volt hangos ma délután az ÉRD Aréna, hiszen a SKUP 'véndiák' torna utolsó napján küzdöttek a gyerekek. A 2011-ben létrehozott program célja, hogy a gyerekek az iskolai oktatás keretében megismerkedjenek a kézilabdázás szabályaival, a sport szépségeivel. A SKUP 'véndiákok' torna keretein belül azok a gyerekek mérkőztek meg, akik a SKUP-ban eltöltött három év alatt beleszerettek a kézilabdába, és folytatták a sporttal való ismerkedést. A 4-5-6. osztályba járó gyerekek heti egy délutáni edzés keretében tovább fejlesztik tudásukat, melyet a mai napon is kamatoztattak.
 
 
A SKUP 'véndiákjai' kilenc iskolából 9 fiú és 7 lány csapattal képviseltette magát a tornán. A 20 perces mérkőzéseken az ÉRD NB I-es junior játékosai voltak a már rutinos játékvezetők, akik a saját tapasztalataikon kívül hasznosíthatták a 'Rózsaszín síp' akcióban tanultakat. A két pályán zajló, három forduló alatt lejátszott 68 mérkőzés végeztével minden csapat emléklapot vehetett át felnőtt csapatunk játékosaitól. Mind a fiú, mind a lány csapatoknál az első három helyezett nyakába érmeket akasztottak példaképeik. Természetesen a közös fotó Dragival és a lányokkal sem maradhatott el, és persze az autogramokat is begyűjtötték a gyerekek.
 
 
 
A SKUP 'véndiák' torna végeredménye:
 
 
Lányok
 
1. Batthyány Általános Iskola és Sportiskola (Érd) 
2. Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola (Érd) 
3. Bolyai János Általános Iskola 
4. Pusztazámori Általános Iskola (Pusztazámor)
5. Andreetti Károly Általános Iskola (Sóskút)
6. Biatorbágyi Általános Iskola (Biatorbágy)  
7. Érdligeti Általános Iskola (Érd) 
 
Fiúk
 
1. Batthyány Általános Iskola és Sportiskola 5 (Érd) 
2. Bolyai János Általános Iskola (Érd)
3. Andreetti Károly Általános Iskola (Sóskút) 
4. Batthyány Általános Iskola és Sportiskola 4 (Érd) 
5. Biatorbágyi Általános Iskola (Biatorbágy) 
6. Érdligeti Általános Iskola (Érd)
7. Teleki Sámuel Általános Iskola (Érd)  
8. Pusztazámori Általános Iskola (Pusztazámor) 
9. Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola (Érd)
 

Támogatóink

Médiapartnereink