Tizenegy gólos ifjúsági győzelem az ÉRD Arénában

A Swietelsky-Szombathelyi KKA korosztályos csapatát fogadták ifjúsági I. osztályban szereplő lányaink az ÉRD Arénában szerda délután. A bajnokság 14. fordulójában végig vezetve tartotta itthon a két pontot a csapat.

Krenner Fanni és Czirják Orsolya góljaival indult a mérkőzés, majd a vendégek találatai után zsinórban négyszer vettük be az ellenfél kapuját: Moncz Nikolett, Krenner Fanni, Czirják Orsolya és Márczy Tekla révén (6:2). A 7. percben Domokos Dalma is megszerezte első találatát, majd ismét Czirják Orsolya és Márczy Tekla volt eredményes. A félidő felére közelebb zárkózott a szombathelyi csapat, de Krenner Fanni, Márczy Tekla, Moncz Nikolett és Domokos Dalma találataival megtartottuk előnyünket (14:10). A játékrész utolsó tíz percében felváltva születtek a gólok, érdi oldalon Krenner Fanni, Márczy Tekla, Domokos Dalma és Moncz Nikolett növelték találataink számát, így a félidei szünetre hatgólos előnnyel vonulhattunk (25:19).

Moncz Nikolett góljával kezdtük a második játékrészt, majd Márczy Tekla és Czirják Orsolya jegyeztek újabb találatokat (29:21). Majd a vendégek ismét közelebb zárkóztak zsinórban három lőtt góllal, Krenner Fanni és Domokos Dalma azonban ismét az ellenfél kapujába talált, Márczy Tekla pedig büntetőt értékesített (31:24). A 48. percben Apáti Zsófia is feliratkozott a góllövők listájára, majd hat perc alatt hat gyors találattal tizenkét gólosra nőtt az előnyünk Domokos Dalma, Krenner Fanni, Czirják Orsolya és Ágoston Nóra révén (40:28). Az utolsó két percben még Szalóczy Emma és Czirják Orsolya lőtt a vendégek kapujába, így a találkozó 43:32-es érdi győzelemmel zárult.

Edzői szemmel: "Nagyon üdítő volt látni, hogy tudunk jól és összeszedetten is kézilabdázni. Az első perctől fogva kézben tartottuk a mérkőzést, és végig érvényesült az előre eltervezett játékunk. Az ellenfél védekezés váltása sem zavart meg minket.Több jó teljesítménnyel magabiztos előnyt tudtunk kialakítani, így minden mérkőzésre benevezett játékos pályára léphetett. Gratulálok a csapatnak! Szeretném, ha több ilyen kiegyensúlyozott meccsben lenne részünk!" - Oláhné Balog Tünde

 

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 14. forduló
Időpont: 
2018. február 21. 17:00

43

(25)

Kiállítás: 8 perc

7 méteres 1/1

Vezetőedző

ÉRD
8
7
9
9 (1)
2
2
1
5
3
4
12 (3)
5
6
1
1

32

(19)

Kiállítás: 4 perc

7 méteres 3/3

Vezetőedző
PŐDÖR Zoltán

Helyszín: 
ÉRD Aréna
Játékvezetők: Budai-Bock Krisztián, Rácz László

Támogatóink

Médiapartnereink