Az Érdi Sport Kft. közleménye

Minden rendben van, építkezünk.

Miért fontos erről beszélni? Mert egy, a klub működését a bulvár szintjén taglaló megkeresés kapcsán érdemes tiszta vizet tölteni a pohárba.

Az Érdi Sport Kft. vezetésében a tulajdonos, Érd MJV Önkormányzata még 2018 nyarán komoly változtatásokat eszközölt. Nem véletlenül, hiszen a nagyon jó eredményekkel bíró NBI-es kézilabdacsapat, és utánpótlás működését is segítő Kft. még most (három hónappal e változtatásokat követően) is a korábbi adminisztrációt rendezi.

És helyezi teljesen új, mindenben a vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelő alapokra a gazdasági működést. Tiszta lappal folytatva: ez idő alatt a Kft. működése stabilizálódott, adótartozása sincs. Építkezve is, hiszen csak az elmúlt napokban három meghatározó érdi játékossal írt alá szerződést a folytatásról. A stabil háttér elengedhetetlen és most már adott ahhoz a folyamathoz, amit az érdi kézilabda jelent: minőséget, sokszínűséget a legkisebbektől az országos, nemzetközi bajnokságokig. Ha csak a legfrissebbet nézzük, büszkék vagyunk arra, hogy az EHF kupában idén is, újra megmérettethettünk.

A csapatot támogatók köre folyamatosan újul meg és bővül. Maximális tulajdonosi bizalom, hatalmas szurkolói biztatás mellett eszerint folytatja a klub: hajrá ÉRD!

Érdi Sport Kft.
 

Támogatóink

Médiapartnereink