Az újonc ellen kezdünk, a Fradi és a Győr is vár ránk szeptemberben

Kisorsolták a női NB I 2022-2023-as idényének fordulóit. Az Érd az újonc NEKA otthonában kezdi a szezont szeptemberben, míg első hazai mérkőzésünkön a címvédő Győrt fogadjuk.

A tervek szerint szeptember első hétvégéjén kezdődik a női kézilabda NB I 2022-2023-as szezonja. Ekkor az érdi lányok az újonc NEKA vendégei lesznek. Aztán ha marad a jelenlegi menetrend, akkor a következő két fordulóban nehéz dolgunk lesz, hiszen előbb a Győrt fogadjuk, majd a Ferencváros otthonába látogatunk. Ezt követően egy kisebb szünet következik, majd októberben előbb a Kisvárdát látjuk vendégül, utána pedig a DVSC-hez utazunk.

A női világbajnokság miatt novemberben nem lesz mérkőzés, de aztán december 11-től alig 20 nap alatt még négy bajnoki vár a csapatokra.

A végleges időpontokat augusztus 2-ig kell leadniuk a kluboknak a szövetség felé, így a pontos menetrendet majd ezt követően tudjuk közzétenni.

A héten csapatunk felkészülési időszakáról is beszámolunk, úgyhogy érdemes lesz figyelemmel követni híreinket! Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink