Csáki Lilla a juniorválogatottal készül

Hosszú idő után újra bekerült egy fiatal játékosunk a magyar válogatottba, ugyanis ezen a héten Csáki Lilla a junior nemzeti csapattal edzőtáborozik. Alekszandra Vukajlovics pedig tagja a decemberi világbajnokságra készülő szerb keretnek.

Bár a bajnokság első szakasza befejeződött a Vasas elleni győzelemmel és csapatunk többsége rövid pihenőjét tölti, azonban két játékosunk is érintett a válogatott szünet alatt is. Alekszandra Vukajlovics ismét tagja a bő szerb keretnek, amely a decemberi spanyolországi világbajnokságra készül.

A magyar női juniorválogatott pedig ezen a héten Balatonbogláron edzőtáborozik és három felkészülési találkozó is vár majd az együttesre. Az ifj. Kiss Szilárd által irányított keret tagja Csáki Lilla is, így hosszú idő után van ismét érdi fiatal játékos a válogatottban. Az előírások szerint Covid-teszttel indult a hét a nemzeti csapat számára hétfőn este és kedden már edzések vártak a lányokra. Szerdán pedig Japán felnőtt válogatottja ellen felkészülési találkozót játszik az együttes. Hétvégén két hivatalos találkozó szerepel még a programban a dánok ellen. Sok sikert kívánunk Lillának és bízunk benne, hogy hosszútávon is kerettag lesz!

Támogatóink

Médiapartnereink