Egygólos győzelem a Fehérvár ellen

A zárt kapus felkészülési mérkőzésen a Szabó Edina vezette ÉRD már az elején magához ragadta a kezdeményezést, 5-2-es vezetés után azonban az ellenfél megkezdte a felzárkózást, 8-8-nál egaizálták a gólarányt. A meccsen összesen tíz gólt szerő Krpez-Slezak találataival csapatunk ismét előnyhöz jutott. A három gólos vezetés a félidőre egy gólra fogyott, a játékosok 17-18-nál vonultak a pihenőre. A második félidő első tíz perce a Fehérváré volt, át is vette a vezetést, Ezt követően az előny felváltva volt a két csapatnál. A végeredmény egygólos győzelem, biztató játékkal, négy saját nevelésű fiatallal, akik a 10 gólos Krpez mellett néhány góllal is hozzájárultak a csapat sikeréhez.

Alba Fehérvár KC–Érdi NK 32-33 (17-18)

Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok, 50 néző.

Alba FKC: Mistina – Pelczéder 4, Gorshenina 6, Temes, Mendy 6, Nascimento 4, Májer 6 Csere: Györkös (kapus), Szarka 1, Boldizsár 2, Sztankovics 3, Hudra. Vezetőedző: Deli Rita.

ÉRD: Janurik – Krpez-Slezak 10, Lavko 3, Kovacevic 3, Tóth G., Szabó L., Lassource 5. Csere: Foggea (kapus), Signate, Király 3, Kiss, Gávai 4, Tóth G. 5. Vezetőedző: Szabó Edina.

 

Fotó: Alba Fehérvár KC

Támogatóink

Médiapartnereink