Francia bajnok kapussal erősít csapatunk

Nemzetközi és hazai rutinnal is rendelkező kapussal erősít együttesünk! Ugyanis a következő szezontól Csapó Kyra az Érdnél folytatja pályafutását.

Nem is olyan régen, március 31-én a bajnoki bronzéremért küzdő Debrecen vendégeskedett az Érd Arénában. Akkor még a vendégeket erősítette Csapó Kyra, aki a következő szezont már csapatunk színeiben kezdi el.

„Mindenképpen közelebb szerettem volna kerülni a családomhoz, a szeretteimhez, ezért gondolkodtam Budapest környékében. Ekkor jött a lehetőség, hogy Érdre tudok menni. Nagyon várom már, egyelőre pedig szurkolok a csapatnak, hogy sikerüljön kiharcolni a bennmaradást” – nyilatkozta a 28 éves kapus honlapunknak.

Csapó Dunaújvárosban kezdte el a pályafutását, majd Franciaországba igazolt, ahol négy éve tagja volt a bajnoki aranyérmet szerző Metz együttesének. Az elmúlt két szezont pedig a Debrecennél töltötte, ahol meghatározó játékos lett. Hasonló célokkal várja az érdi időszakot is.

„Ismerem nagyjából a csapatot, jóban is vagyok a lányokkal. Szerintem az lehet a célunk, hogy stabil csapatunk legyen és úgy gondolom, hogy a középmezőny elérése reális lehet.”

Sok sikert kívánunk Kyrának a csapatnál! Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink