Gerháth Kincső kölcsönbe érkezik

Balátlövő poszton erősít csapatunk. Gerháth Kincső az Alba Fehérvár együttesétől érkezik és az idény végéig kölcsönben folytatja Érden.

 

Gerháth Kincső Győrben kezdett el kézilabdázni, végigjárta a ranglétrát, majd a több játéklehetőség reményében az Alba Fehérvárhoz igazolt. Első fehérvári évében meghívót kapott a junior válogatottba is. A fiatal játékosnak ez már a negyedik idénye az NB I-ben, ezalatt 119-szer volt eredményes az első osztályban.

Gyerekként kezdtem kézilabdázni és ez már a sokadik szezonom. A családban mindenki sportolt, így kézenfekvő volt nekem is, hogy elkezdjem. Szeretek kézilabdázni. Ez a munkám, de élvezem és egyben ki is kapcsol. Természetesen vannak nehezebb pontok edzésen is, de ebből tudunk építkezni.

Erősségemnek tartom az átlövést illetve a beállóval való játékot. Védekezésben pedig szeretnék előrébb lépni, hármas és kettes védőként is szeretném megállni a helyem.

Az átlövő fél évre kölcsönbe érkezik Érdre és akár már a hétvégi Kisvárda elleni meccsen bemutatkozhat a csapatban.

Az első benyomások pozitívak Érden. Mindenki segítőkészen fogadott és azon van, hogy minél hamarabb be tudjak illeszkedni. Szeretnék játszani és segíteni a csapatot. A cél egyértelműen a bennmaradás és mindenki ehhez méltóan áll a feladathoz.

Kincső idén diplomázott a Corvinus Egyetemen, ahol „Jó tanuló, jó sportoló” külön elismerésben is részesült.

Sok sikert kívánunk érdi színekben!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink