Győzelem gólzáporos találkozón

 
Sokgólos mérkőzést játszottunk a Debrecennel, az első félidőben már magabiztos előnyt szereztünk.
 
 
Harmadszor léptünk pályára hazai pályán az Érdi Városi Sportcsarnokban 2014-ben, a Veszprém és a Siófok után, a Debrecen következett hétközi találkozón. Ezerfős tömeg gyűlt össze a mérkőzés kezdetére, újra jó hangulat fogadta a csapatokat.
 
A vendégek megilletődöttség nélkül kezdték a találkozót, az első hét percben fej-fej mellett haladtak a csapatok. Három perc alatt szerzett három góllal 7:4-re léptünk meg. A félidő közepén Triscsuk volt elemében, betörésekből, átlövésekből is eredményes tudott lenni. Mindkét csapat gyorsan próbálta szervezni és befejezni támadásait.
 
 
Janurik Kinga ragyogóan kezdett, több átlövést is megfogott, amivel fokozatosan növelni tudtuk előnyünket. A huszadik perctől indításgólokkal 17:10-es vezetést szereztünk, így nyugodtabban kézilabdázhattunk. 
 
A szünetről jól jött vissza a Debrecen, a második félidőt a vendégek kezdték jobban, négy gólra tudott felzárkózni a Loki. Lendületes volt az ÉRD játéka, Klivinyi a második félidőben állt be és átlövései utat találtak az ellenfél kapujába. Schatzl nagyszerűen fejezte be az akcióit, szélről és indulásokból is eredményes volt, meg sem állt nyolc gólig.
 
 
Hatgólos különbségről rendre visszajött négyre a DVSC, a fordítás lehetősége viszont nem volt benne a találkozóban.
Az utolsó tíz perc is hatgólos ÉRD vezetésnél kezdődhetett, potyogtak a gólok mindkét oldalon, de a vendégek jöttek ki jobban a végjáték nagy rohanásából, igaz ez is csak a szépítésre volt elegendő számukra.
Győzelemmel hangoltunk a Ferencváros elleni szombati rangadóra, amit majd a KEK nyocaddöntő párharca követ. Legközelebb hazai pályán, február elsején a német Buxtehuder SV lesz az ellenfelünk.
 

Támogatóink

Médiapartnereink