Győzelemmel búcsúztattuk az évet

A bajnokság utolsó őszi fordulójában az MTK Budapest otthonából hoztuk el a két pontot. A hajrát jobban bírva 23:20-as győzelmet arattunk.
 
A 2014-es esztendő utolsó állomásaként Budapestre látogattunk. Népes számú szurkolótábor kísérte el a csapatot, szokás szerint érdi hangulatot teremtve a 'tromos pályán', ahol a 6. percben szereztünk először vezetést a mérkőzésen. Ekkor egy remek védekezést követően Katarina Krpez indulhatott, és váltotta biztos kézzel gólra a ziccert. A találkozón fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd kettős emberhátrányba kerültünk. Ebben a helyzetben is sikerült gólt szereznünk, majd Szvetlana Gridnyeva hétméterest hárított. Védekezésben jól zárt a hatosfalunk, támadásban viszont pontatlanok voltak a befejezéseink, így a szünetre egygólos hazai előnnyel vonultak a csapatok (12:11).
 
 
A második játékrész hazai góllal indult, de a 37. percben Klivinyi Kinga révén egyenlítenünk (14:14). Négy perccel később Schatzl Nadine cunder góljával már nálunk volt az előny (15:16). Védekezésben jól állítottuk meg a hazaiak támadásait, Janurik Kinga pedig bravúrokat mutatott, aminek köszönhetően kilenc percig érintetlen maradt a kapunk. Ugyan támadásban többször is technikai hibákat vétettünk, de az utolsó tíz percre kétgólos előnnyel fordulhattunk (17:19). A hazaiaknak ugyan sikerült az egyenlítés, de Klivinyi Kinga és Katarina Krpez keze sem remegett meg a hajrájában, és szerezték meg az utolsó gólokat a mérkőzésen. Így az év utolsó mérkőzésén 23:20-as győzelmet arattunk az MTK Budapest csapata ellen. De nincs megállás, hiszen már január 4-én, vasárnap Szegeden lép pályára csapatunk. 
 
 
Az első negyedórát elrontotta csapatunk, az előnyét megőrizve, és a fordulás után fokozatosan növelve nyert a házigazda.
 
A megszokott időpontnál 15 perccel korábban kezdődött a találkozó, hogy ez vagy a győri légkör zavarta-e meg a lányokat, mindesetre 9:3-al kezdődött a mérkőzés. A félidő végén, 13:6-ról sikerült feljebb kapaszkodni öt gólra.
Míg az első félidőben eloszlottak az érdi gólok, a másodikban Szabó Laura vállalt többet. A Győrnek viszont minden gólunkra duplán volt válasza, így kétszeresére nőtt a félidei különbség. Tíz góllal győzött hazai pályán a Győr, ifjúsági csapatunk nyolcadik a tabellán.
 

Támogatóink

Médiapartnereink