Győzelemmel zártuk a hetet

A K&H női kézilabda liga előrehozott, 13. fordulójában felnőtt együttesünk 24:34-es győzelmet ért el a Budaörs Handball ellen a telt házas vendégszektor előtt.

A hét utolsó napján a Budaörs Handball otthonában léptek pályára lányaink, ahol a mérkőzést megelőzően a mellrák elleni küzdelemre hívta fel a figyelmet a két csapat a „Rózsaszín október” kampány keretében. A találkozón Mireya Gonzlez Álvarez átlövésből juttatta előnyhöz együttesünket, majd egy hazai gól után Klivinyi Kinga alakította 1:2-re az állást. A folytatásban balkezeseink, Katarina Krpez Slezak és spanyol jobbátlövőnk találtak be, de minden találatunkra volt válasza a hazaiaknak (4:5). A következő percekben szerb jobbszélsőnk két büntetőt is értékesített, míg Tóth Gabriella talpról vette be a kaput, és alakította 6:10-re az eredményt az első negyedóra végén. A folytatásban ismét felváltva születtek a gólok, Mariama Signaté, Mireya González Álvarez és Katarina Krpez Slezak is eredményes volt, majd a játékrész hajrájában ismét szerb jobbszélsőnk és Kisfaludy Anett révén Wéninger Alexa hálójába találtunk, így a szünetre 11:15 állásnál érkeztünk.

A fordulás után Gávai Szonja szerezte a félidő első találatát, majd Julie Foggea hárította Juhos Kata hétméteresét. Klivinyi Kinga és Kiss Nikolett is a szaggatottról növelte csapatunk góljainak számát, majd Katarina Krpez Slezak értékesítette jobbátlövőnk által kiharcolt büntetőt (13:20). A játékrész közepén Andjela Bulatovic betörés után lőtt gólt, míg Tóth Gabriella két hétméterest is értékesített. Az utolsó tíz minutumra fordulva montenegrói irányítónk, Andjela Bulatovic, Katarina Krpez Slezak és Jamina Roberts növelte kilencgólosra az előnyünket. A mérkőzés hajrájában Szabó Laura értékesítette Tóth Gabriella bejátszását, majd svéd balátlövőnk szerezte a találkozó egymást követő két gólját. A második félidő utolsó két találatát is lányaink jegyezték, ezúttal Tóth Gabriella és Mireya González Álvarez volt eredményes a 24:34-es végeredménnyel záruló összecsapáson. Csapatunk legközelebb szerdán a NEKA otthonában ellen lép pályára a Magyar Kupa küzdelmeiben, míg vasárnap a K&H női kézilabda liga 6. fordulójában a DVSC-TVP lesz az ellenfelünk az ÉRD Arénában.  

 

NB I női felnőtt 2017/2018 13. forduló
Időpont: 
2017. október 22. 18:00

24

(11)

Kiállítás: 6 perc

7 méteres 10/9

Vezetőedző
MIHÁLY Attila

Budaörs Handball
2
1
1
5 (4)
6 (3)
3
2
1
1
2 (2)
ÉRD
1
2
2
2
1
2
1
1
3
Katarina Krpež-Šlezák 10 (3)
4 (3)
5

34

(15)

Kiállítás: 10 perc

7 méteres 9/6

Vezetőedző

Helyszín: 
Budaörs Városi Sportcsarnok
Nézőszám: 
1063 fő
Játékvezetők: Marton Zsófia, Szabó Eszter

Támogatóink

Médiapartnereink