Hatgólos győzelem az év utolsó mérkőzésén

NB I-es felnőtt együttesünk a K&H női kézilabda liga 9. fordulójában 21:27-es győzelmet ért a Kisvárda Master Good SE otthonában.

Az 2017-es év utolsó mérkőzésén a Kisvárda Master Good SE vendégei voltunk. A találkozó ötödik percében Mariama Signaté bejátszásából Kisfaludy Anett szerezte első gólunkat, majd Kiss Nikolett betörés után alakította 2:2-re az állást. A 9. minutumban saját nevelésű beállónk, Szabó Laura vette be a kaput, mellyel átvettük a vezetést (3:4). 4:4-nél egalizáltak a hazaiak, de az első negyedóra végére Szabó Laura és Krpez Sleazák Katarina lerohanásból szerzett találataikkal kétgólos előnyre tettünk szert. A mérkőzés következő szakaszában Mariama Signaté góljaival növeltük előnyünket, majd emberhátrányban kapus nélkül támadó ellenfelünk kapuját Krpez Slezák Katarina vette be a saját térfelünkről (5:9). A játékrész utolsó harmadára fordulva ismét jobbszélsőnk volt eredményes, előbb a posztjáról, majd Janurik Kinga indításából talált a hálóba, míg válogatott kapusunk hálóját kilenc perc alatt egyszer tudták bevenni a hazaiak (6:12). A játékrész hajrájában Krpez Slezák Katarina és Szabó Laura is értékesített egy-egy büntetőt, míg Jamina Roberts átlövése jelentette a 8:15-ös eredményt. Az utolsó percekben Klivinyi Kinga egy kivédekezett hazai akció után jegyzett találatot, míg Andjela Bulatovic egy emberelőnyös figura végén pattintott Triffa Ágnes kapujába. A 9:18-as félidei eredményt Coralie Lassource állította be.

A fordulás után Szabó Laura beállóból növelte előnyünket, majd Coralie Lassource a szélről nem hibázott (9:20). Mariama Signaté gólja ellenében a hazaiak hatszor vették be Julie Foggea kapuját, így a 41. percben 15:21 állt az eredményjelzőn. A játékrész közepéhez érkezve 17:22-re zárkózott a Kisvárda Master Good SE, de Klivinyi Kinga a szaggatottról lőtt a hálóba, Janurik Kinga pedig hétméterest hárított, majd Kisfaludy Anett és Krpez Slezák Katarina is eredményes volt, így a félidő utolsó harmadához érkezve már újra hétgólos előnyünk volt (18:25). A hajrában Klivinyi Kinga a büntetővonalról talált be , míg a 21:27-es végeredményt Gávai Szonja cundergólja alakította ki. Csapatunk legközelebb január 12-én, pénteken 20:30-tól lép pályára a GVM Europe-Vác vendégeként. ÉRD gólokban gazdag boldog új évet kívánunk minden kedves szurkolónknak! Hajrá ÉRD!

 

NB I női felnőtt 2017/2018 9. forduló
Időpont: 
2017. december 30. 18:00

21

(9)

Kiállítás: 4 perc

7 méteres 7/6

Vezetőedző
MÁTÉFI Eszter

Kisvárdai KC
Ekaterina Dzhukeva
Samira Rocha 3
Triscsuk Krisztina 3 (1)
Triffa Ágnes
Olena Umanets
Szabó Valéria 1
Tarjányi Szilvia
Orbán Adrienn 3
Tamara Radojević 1
Vesna Milanović-Litre 1
Marincsák Nikolett
Mariia Khakunova
Marina Dmitrović 8 (5)
Dudás Georgina
Katona Flóra 1
Ivanna Myhovych
ÉRD
Coralie Lassource 2
Gávai Szonja 1
Szabó Laura 4 (1)
Anđela Bulatović 1
Janurik Kinga
Kisfaludy Anett 3
Klivinyi Kinga 3 (1)
Kiss Nikolett 1
Mariama Signaté 4
Jamina Roberts 1
Katarina Krpež-Šlezák 6 (1)
Tóth Gabriella
Julie Foggea
Mireya González Álvarez 1
Bernát Dorina

27

(18)

Kiállítás: 6 perc

7 méteres 4/3

Vezetőedző
SZABÓ Edina

Helyszín: 
Kisvárda Városi Sportcsarnok
Nézőszám: 
1000 fő
Játékvezetők: Bíró Ádám, Kiss Olivér

Támogatóink

Médiapartnereink