Izgalmas találkozókkal kezdődött az év

Felnőtt és ifjúsági korosztályos csapatunk győzött hétvégén. Négynapos tornán szerepelt az U13 és az U14 Eperjesen.
Tovább tart csapatunk jó sorozata, nyolcadik mérkőzésünket nyertük zsinórban, továbbjutottunk a Magyar Kupában és kettős győzelemmel a KEK-ben, valamint négy találkozót nyertünk az NBI-ben. Ezzel jelenleg negyedik helyen állunk a tabellán.
Többen is kiváló teljesítményt nyújtottak a hétvégi bajnokin. Triscsuk Krisztina góljai mellett több labdát is szerzett védekezésben, ő és Klivinyi Kinga is 5-5 találattal növelték góljaik számát, míg Kovács Anna és Balog Beáta hétszer voltak eredményesek.
ÉRD NBI góllövőlista
Magyarázat: J - Játszott mérkőzés D - Dobott gól O - Otthon I - Idegenben 2P - Kétperces büntetés
 
Míg ifjúsági csapatunk győzött és ezzel fellépett a tabella hetedik helyére, a juniorok kikaptak és kilencedikek, számukra a Veszprém és Debrecen elleni hazai találkozók lesznek kulcsfontosságúak.
Serdülő csapatunk a félidőben még vezetett idegenben, azonban kilenc érdi kiállítás és az ellenfélnek ítélt nyolc büntető mellett fordított az MTK.Négynapos nemzetközi tornán vett részt Eperjesen az ÉRD U14-es és U13-as csapata. Tizennégy ország, közel hetven utánpótláscsapata versengett péntektől hétfőig a kelet-szlovákiai városban. Az idősebbek versenyen kívül szerepeltek és lettek elsők.Az U13-as korosztály hét mérkőzést játszott, melyből ötöt megnyert, a tornagyőztes szlovák Michalovce-t például két góllal. A két egygólos vereséggel viszont, negyedik helyen végzett csapatunk. A torna legjobb kapusa címet Németh Zsófia nyerte! Iuventa Michalovce(szlovák) - ÉRD 9 : 11HK Hodonín (cseh) - ÉRD 6 : 5ÉRD - HC Novi Beograd(szerb) 10 : 2    HC Garliava (litván) - ÉRD 7 : 6ÉRD - HC 'SUBOTICA MAVLA'(szerb) 23 : 0   Bemaco ŠŠK SLŠ Prešov (szlovák) - ÉRD 5 : 8 ÉRD - Varėnos sporto mokykla(litván)14:8
 
Az elmúlt hét ÉRD mérkőzései
2014. január 4. szombat
OSB Leány E | MTK-Budapest II – ÉRD 30:23 (9:10)
NBI Ifjúsági |  ÉRD – Siófok KC 31:26 (18:12)
NBI Junior |  ÉRD – Siófok KC 28:40 (16:25)
NBI Felnőtt | ÉRD – Siófok KC-Galerius Fürdő 33:28 (15:15)
 
HAJRÁ ÉRD!
 

Támogatóink

Médiapartnereink