Jegy,- és bérlet információk 2016-2017

Bérlet információk: A 2016/17-es szezon bérleteit 2016.08.08. 10:00-tól lehet megvásárolni az ÉRD Arénában, az uszoda recepcióján. Jegypénztár nyitva tartás: minden nap (H-V) 08:00 - 19:00 között.

Bérlet ára: 14.000Ft A bérletek a 2016/2017-os szezon hazai bajnoki mérkőzésire, hazai Magyar Kupa mérkőzésekre, illetve az EHF-Kupa selejtező köreire, az EHF-Kupa első csoportköréig érvényesek. Diák,- és nyugdíjas bérlet nincs.  A bérleteket 09.04-ig árusítjuk! 09.05-én már nem lehet bérletet venni! A tavalyi szezonban bérlettel rendelkezők helyeit 2016. 08. 21-ig tartjuk fent, utána értékesítjük őket. A bérletek névre szólnak, nem átruházhatóak!   A bérletkártyák használhatóak és/vagy: - kézilabda bérletre - kézilabda jegyre (pl.: nemzetközi) - uszodajegy, bérlet tölthető rá - online felületen ellenőrizhető (a vásárlásnál megadott e-mail címre egy jelszót küldünk, amivel az ÉRD Aréna honlapján tudja követni a bérletének érvényességét, stb.)  

Jegyárak a 2016/2017-es szezonra: Felnőtt belépő: 1500Ft Diák,- nyugdíjas belépő: 800Ft (érvényes diákigazolvánnyal és 18 éves korig, ill. érvényes nyugdíjas igazolvány) Díjmentes jegy igénylési lehetőség   On-line is lehet jegyet venni az ÉRD Aréna honlapján. Csak felnőtt jegyeket értékesítünk on-line! VISA, MAESTRO, MASTER CARD kártyákkal lehet igénybe venni.  

Belépés menete: A bejáratnál jegyellenőrző kapuk kerülnek felállításra. A belépőjegyet, vagy bérletet a vonalkód olvasó alá kell helyezni, mely 1 mp alatt jelzi a kijelzőn, hogy érvényes, vagy érvénytelen a jegy. A belépésnél a rendszer megkülönbözteti a kedvezményes jegyeket, így azok a belépésnél is ellenőrzésre kerülnek. Pl.: diákjegynél kiírja, hogy 'érvényes diákjegy'.  

Fontos, hogy a jegyek és bérletek egyszeri belépésre jogosítanak fel! Amennyiben az aréna területéről az esemény előtt/közben kimegy vendégünk (pl.: dohányozni), akkor karszalagot kell kérnie az önkéntes segítőinktől. Tehát visszajönni az aréna területére KIZÁRÓLAG karszalaggal tud minden kedves vendégünk.   

Várunk mindenkit szeretettel első hazai bajnoki mérkőzésünkre 09.24-én, amikor az Ipress Center-Vác csapata lesz a vendégünk.

HAJRÁ ÉRD!  

Támogatóink

Médiapartnereink