Jegy,- és bérlet információk 2017-2018

Jegy,- és bérlet információk 2017-2018

Bérlet információk: A 2017/18-as szezon bérleteit 2017.08.09. 08:00-tól lehet megvásárolni az ÉRD Arénában, az uszoda recepcióján. Jegypénztár nyitva tartás: minden nap (H-V) 08:00 - 20:00 között.

Bérlet ára: 16.500Ft A bérletek a 2017/2018-as szezon hazai bajnoki, hazai Magyar Kupa és hazai EHF-Kupa mérkőzéseire is érvényesek. Diák,- és nyugdíjas bérlet nincs.  A bérleteket a szezon első bajnoki mérkőzését megelőző napig árusítjuk! A bajnoki találkozó napján már nem lehet bérletet venni! A tavalyi szezonban bérlettel rendelkezők helyeit 2017. 08. 23-ig tartjuk fent, utána értékesítjük őket. A bérletek névre szólnak, nem átruházhatóak!

A bérletkártyák használhatóak és/vagy: - kézilabda bérletre - uszodajegy, bérlet tölthető rá - online felületen ellenőrizhető (a vásárlásnál megadott e-mail címre egy jelszót küldünk, amivel az ÉRD Aréna honlapján tudja követni a bérletének érvényességét, stb.)  

Jegyárak a 2017/2018-as szezonra:

Felnőtt belépő: 1500Ft

Diák,- nyugdíjas belépő: 800Ft (érvényes diákigazolvánnyal, ill. érvényes nyugdíjas igazolvány)

Díjmentes jegyek: https://www.handballerd.hu/node/42920  

On-line is lehet jegyet venni az ÉRD Aréna honlapján. Csak felnőtt jegyeket értékesítünk on-line! VISA, MAESTRO, MASTER CARD kártyákkal lehet igénybe venni.  

Belépés menete: A bejáratnál jegyellenőrző kapuk kerülnek felállításra. A belépőjegyet, vagy bérletet a vonalkód olvasó alá kell helyezni, mely 1 mp alatt jelzi a kijelzőn, hogy érvényes, vagy érvénytelen a jegy. A belépésnél a rendszer megkülönbözteti a kedvezményes jegyeket, így azok a belépésnél is ellenőrzésre kerülnek. Pl.: diákjegynél kiírja, hogy 'érvényes diákjegy'.  

Fontos, hogy a jegyek és bérletek egyszeri belépésre jogosítanak fel! Amennyiben az aréna területéről az esemény előtt/közben kimegy vendégünk (pl.: dohányozni), akkor karszalagot kell kérnie az önkéntes segítőinktől. Tehát visszajönni az Aréna területére KIZÁRÓLAG karszalaggal tud minden kedves vendégünk.   

HAJRÁ ÉRD!  

Támogatóink

Médiapartnereink