Két fiatal is hosszútávú szerződést kapott

Hivatalos közleményben tudatta közösségi oldalán az ÉRD női kézilabda csapata, hogy a klub két fiatal saját nevelésű tehetségével, Kiss Dorottya Zsófiával és Kóka Mariannal is hosszútávú, a 2023/24-es szezon végéig szóló szerződést kötött.

A 18 esztendős beálló, Kiss Dorottya Zsófia az előző szezonban csatlakozott az ÉRD felnőtt keretéhez, ahol három mérkőzésen került a keretbe. Idén pedig egyre több lehetőséghez jut, hiszen az NB I-ben és a Magyar Kupában már tizenegy mérkőzésen vehetett részt.

A 20 esztendős átlövő, Kóka Mariann az idei szezonban került fel az ÉRD felnőtt csapatához, ahol gyorsan debütált is, hiszen élete első élvonalbeli bajnokiján betalált a Győri Audi ETO KC-nak is, emellett eddig ötször volt eredményes tizenhat mérkőzésen.

Az ÉRD múlt héten jelentette be, hogy a következő idényben is Horváth Roland irányítja a csapatot, miután hosszabbítottak a felek. Ezt követően a klub a szakmai stáb többi tagjával, a másodedző Maurer Szandrával, a kapusedző Gridnyeva Szvetlanával,a fizioterapeuta-masszőr Ladvenszky Zsolttal és a technikai vezető Blaskovits Adriennel is hosszabbított, emellett bejelentették az első új igazolást, a Debrecenből kölcsönbe érkező szerb válogatott átlövő, Alexandra Vukajlovics érkezését is.

Forrás: erdmost.hu Domonkos Bálint

Támogatóink

Médiapartnereink