Mariama Signaté jövőre is csapatunkat erősíti

Örömmel jelentjük be, hogy klubunk meghosszabbította Mariama Signaté szerződését, így a következő szezonban is csapatunkat erősíti. 

Mariama Signaté 2014 nyarán csatlakozott együttesünkhöz. Balátlövőnk klubunk színeiben háromszor végzett a 3. helyen az NB I küzdelmeiben, valamint egy Magyar Kupa ezüst,- és egy bronzérmet szerzett ÉRD mezben, valamint tagja volt az EHF-Kupa elődöntős csapatunknak is.

A negyedik szezonban viselsz ÉRD mezt, és a ötödikben is a klub színeiben fogsz játszani. Miért szeretsz Érden lenni?

Mariama: "Szeretem a klubot, a csapatot, és a stáb is kiváló. Itt találtam meg az egyensúlyt az életemben, a kézilabdában és a magánéletben egyaránt."

Milyen céljaid vannak az ÉRDben?

Mariama: "Mindig egyre jobbnak lenni, és egy-egy lépcsőfokkal feljebb jutni. Keményen dolgozunk, és próbáljuk a legtöbbet kihozni magunkból. Szeretnék a Magyar Kupában és a bajnokságban is minél jobb helyezést elérni."

Nagyon rövid idő alatt megtanultál magyarul. Meglepődnek az emberek, amikor magyarul beszélsz hozzájuk?

Mariama: "Igen, meglepődnek, de nagyon szeretik az emberek, ha magyarul beszélek. Nagyon fontos nekem, hogy beszéljem a nyelvet, szerintem ez fontos lépés a beilleszkedésben. A szurkolóink nagyon kedvesek, és sokat jelent nekem, hogy tudok velük kommunikálni."

Mariama védelmünk meghatározó tagja, és az idei szezonban már 37 találattal segítette csapatunkat. További jó munkát és sikereket kívánunk!

 

Támogatóink

Médiapartnereink