Megkezdte a szezont az U10-es és az U11-es korosztály

Október 6.-án négy mérkőzés várt U11-es csapatainkra a Treff csarnokban. 
Nagyon várták a lányok az idei első mérkőzéseket. Itt már nagypályán, bőrlabdával kell játszani a, ennek ellenére csapatainkat ez egyáltalán nem zavarta.
Az ÉRD I. teljesen új csapatként kezdte meg szereplését a már bőrlabdás bajnokságban, támadásban és védekezésben is voltak hibáink, ennek ellenére nagyon jól küzdöttek a lányok. Az elkövetett hibáinkból tanulunk és a következő bajnoki mérkőzéseken igyekszünk kevesebb hibával és harcosabban játszani.
Az ÉRD II. Szigetszentmiklós és Alsónémedi ellen lépett pályára. Kőkemény védekezésünknek köszönhetően sok labdaszerzésünk volt, amikből könnyű gólokat szereztünk, ennek köszönhető a nagyarányú győzelmünk is.   

Vecsési SE – ÉRD I. 15-1
ÉRD II. – Szigetszentmiklós NKSE 29-3
ÉRD I. – Dunavarsányi TE 3-21
Alsónémedi SE – ÉRD II. 1-27
Szigetszentmiklós NKSE – Vecsési SE 2-24
Dunavarsányi TE – Alsónémedi SE 13-8

 

Október 12.-én edzőmérkőzést játszottunk a tavalyi szezon veretlen, Balázs Kupa-győztes Kispest csapatával akik az első fordulóban ugyanúgy mint mi, nagyarányú győzelmeket arattak. Ennek aprópólyán jött a megkeresés Kispest részéről, hogy játszunk egy mérkőzést, ami mindkét csapat felkészülését segíti. Ezen a rendkívül harcos-kemény mérkőzésen az eddig veretlen Kispestet sikerült két góllal megvernünk.
„Remek gyakorlási lehetőségek voltak a mérkőzések mindkét csapatunknak. Büszke vagyok a lányokra, készülünk keményen tovább!” – dicsérte a játékosokat Farkas Roland edző.


Az U10-es csapataink is megkezdték bajnoki mérkőzéseiket október 14.-én. Ebben a bajnokságban is két csapatot indítottunk. Az első tapasztalatok felemásra sikerültek. Itt is sok változás volt a tavalyi szezonhoz képest. Három mezőnyjátékos helyett öt van egyszerre a pályán, ami azért okoz még némi fennakadást a gépezetben. Az ÉRD II a Budai Farkasokat és a Szigetszentmiklóst is magabiztosan győzte le, az ÉRD I. pedig a Százhalombatta elleni nagy gólarányú győzelem után a nagyon jól játszó pilisvörösvári csapattól kapott ki. „Ezen a mérkőzésen a küzdési tudásunkat (amivel eddig nem volt baj) az öltözőben felejtettük. Ezt a hibát leszámítva nagyon elégedett vagyok a csapataim teljesítményével” – foglalta össze Farkas Roland.


Következő megmérettetéseink október 21-22.-én Dunaújvárosban, az Üstökös Kupán lesznek.

Támogatóink

Médiapartnereink