Megvan az U19-esek új edzője

A következő idénynek új vezetőedzővel vág neki ifjúsági utánpótlás csapatunk. Az U19-es lányok munkáját a Siófoktól érkező Bak Ferenc irányítja majd.

Bak Ferenc Szigetszentmiklóson kezdte edzői pályafutását, még a TF-n végzett egyetemi évei alatt. 2018-ban jött számára a hatalmas váltás, amikor a Siófokhoz került.

„Az elmúlt öt évben az utánpótlás-ranglétra minden lépcsőfokán végigjártam. Nagyon büszkék vagyunk arra, amit idén elértünk a gyerekekkel Siófokon: a serdülő csapattal az első osztályú bajnokság Nyugati-csoportjában harmadik helyezettek lettünk. Ez szenzációs eredmény a klub történetében, és az én pályafutásomban is."

Az érdi U19-esek új trénere ezzel a lendülettel veti bele magát a munkába.

„Nagyon várom az ifjúsági csapattal való közös munkát. A csapat két színtéren fog versenyezni: az egyik az ifjúsági első osztály, a másik pedig a felnőtt NBII bajnokság. Most kezdek majd ismerkedni a játékosokkal és tudásukkal. Célom, hogy mindenki fejlődjön. Szeretném a tudáskülönbséget, érettséget az ifjúsági csapat, s a mindenkori felnőtt játékosok között kisebbíteni."

A lassan 10 éve utánpótlásban dolgozó szakember edzői filozófiáját is megfogalmazta.

„Olyan embereket szeretnék nevelni – és itt nem csak kifejezetten a kézilabdára gondolok -, akik képesek megismerni önmagukat, és ezáltal ki tudják alakítani a saját személyiségüket."

Sok sikert és eredményes munkát kívánunk!

Hajrá Érd!

Fotó: Siófok KC

Támogatóink

Médiapartnereink