Mindhárom belső poszton bevethető játékost igazolt együttesünk

Újabb játékos csatlakozik csapatunkhoz a következő idénytől. Puskás Lilla a Kispesttől érkezik, akire átlövőként és irányítóként is számíthat majd Horváth Roland.

Puskás Lilla a Ferencvárosnál nevelkedett, majd négy évet töltött a Nemzeti Kézilabda Akadémián. A 2018/19-es szezonban igazolt a SZISE csapatához. Legutóbbi három évét már Kispesten töltötte, ahol nagy erőssége volt a fővárosi együttesnek. Ezalatt az idő alatt 38 bajnoki mérkőzésen 187 találattal terhelte az ellenfelek hálóját.

„Elég váratlan volt az Érd megkeresése, de nagyon örültem neki, mert egy kisebb sérülésből tértem vissza. Számomra ez az első NB I-es lehetőség, ezért mindenképp szerettem volna élni vele. A sérülésből egyébként teljesértékű játékosként tértem vissza, már százszázalékos vagyok. Ez a kis szünet engem csak megerősített. Testileg és lelkileg is sokkal jobban érzem magam most.”

A 23 éves játékos nagy tervekkel érkezik Érdre, ahol egy jó ismerőse is a csapattársa lesz.

„Mindenféleképpen be szeretném bizonyítani saját magamnak és volt edzőimnek is, hogy meg tudom ugrani ezt a lépcsőfokot. NB I/B-ben már stabil játékosnak számítok, húzóembere voltam a csapatomnak is és szeretném megmutatni, hogy az első osztályban is képes vagyok megállni a helyem. Mód Noémit már ismerem az érdi együttesből, még Kispesten játszottunk együtt és ki is kérdeztem egy-két dologról. Egyből biztatott, hogy vágjak bele, úgyhogy az is nagyon motivál, hogy Noémi itt van.”

Sok sikert kívánunk!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink