Nagy pofon a Debrecentől

Az NB I/B 3. fordulójában hazai pályán fogadtuk a DVSC U20-as együttesét. A jó kezdést követően sajnos nem a mieink akarata érvényesült a találkozón és a félidei 8 gólos hátrány után, végül 36-24-es vereséget szenvedtünk.

Török Lilly és Ludvig Krisztina góljaival remekül kezdtük a találkozót, 2-0-ra elléptünk, és még a 8. perc legelején is, 4-3 arányban nálunk volt a vezetés. Ezután fordított a DVSC és a 11. percben hiába egyenlített Pálmai Liza büntetőből 5-5-re, nem sikerült visszavenni a kezdeményezést. A vendégek gyors lerohanásokkal demoralizálták a mieinket és negyed órányi játék után öt góllal elhúztak (6-11). Ezt követően állandósult a 4-5 gólos különbség a két gárda között. A hajrához közeledve azonban ismét akadozni kezdtek a támadásaink és a hibákat rendre góllal büntette ellenfelünk, így a félidőre nyolc gólos debreceni előnnyel mentek a csapatok (13-21).

A fordulást követően kisebb gólcsend következett, majd ebből is Baranyi Dorottyáék jöttek ki jobban és a 38. percben már tíz gól volt közte (14-24). Régen volt ennyire működésképtelen a támadójáték és sajnos ezt a nyomást most a védekezés sem bírta el. Az érdi lányok mindent megpróbáltak, de igazán semmi nem akart összejönni. Minimálisan tudtunk közelíteni, de az utolsó 10 percben is a hajdúságiak találtak be többször, így a végeredmény 36-24 lett a Debrecen javára.

Köszönjük a szurkolóknak, hogy egész mérkőzésen biztatták és támogatták a lányokat!
 

NB I/B, 3. forduló

Érd – DVSC SCHAEFFLER U20  24-36 (13-21)
Érd Aréna

Gólszerzők: Ludvig 7, Pálmai 5, Török F., Török L. 4-4, Sztankovics 2, Vajer, Kobela

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink