Nem sikerült a pontszerzés Fehérváron

NB I-es felnőtt csapatunk a K&H női kézilabda liga 25. fordulójában 21:18-as vereséget szenvedett az Alba Fehérvár KC otthonában.

A szezon utolsó idegenbeli mérkőzésén Jamina Roberts juttatta vezetéshez együttesünket, majd Kisfaludy Anett alakította 1:2-re az állást. Ezt követően a hazaiak öt gólt szereztek, míg csapatunkból Szabó Laura egy kipattanót értékesítve vette be Herr Orsolya kapuját, mellyel a 11. percben 6:3 állt az eredményjelzőn. A folytatásban ismét saját nevelésű beállónk volt eredményes, majd Mariama Signaté is megszerezte első gólját a mérkőzésen. A játékrész hajrájára fordulva Coralie Lassource csökkentette egyre hátrányunkat, majd a 10:8-as félidei eredményt Krpez Slezák Katarina találata állította be.

A második félidő elején növelte előnyét ellenfelünk, majd Szabó Laura a hétméteresvonalról, Krpez Slezák Katarina pedig szélről talált a hálóba (13:10). A következő percekben Gávai Szonja lerohanás végén talált be, Mariama Signaté pedig átlövésből szerezte csapatunk három egymást követő gólját, mellyel egy találatra zárkóztunk (15:14). A 47. minutumban Krpez Slezák Katarina értékesített büntetője és Szabó Laura akciógólja után, 16:16-nál egyenlítettünk. A mérkőzés utolsó tíz percére fordulva a Gávai Szonja átlövésgólját követő Krpez Slezák Katarina indítás után szerzett találatával a vezetést is átvettük a remek hangulatot teremtő szurkolótáborunk előtt. A folytatásban viszont már csak ellenfelünk volt eredményes, így a mérkőzés 21:18-as hazai győzelemmel zárult. A K&H liga utolsó fordulójában csapatunk szerdán, a Budaörs együttesét fogadja az ÉRD Arénában. A találkozóra jegyek már kaphatóak az ÉRD Aréna recepcióján és az ÉRD Aréna weboldalán

 

 

 

NB I női felnőtt 2017/2018 25. forduló
Időpont: 
2018. május 18. 19:00

21

(10)

Kiállítás: 6 perc

7 méteres 3/2

Vezetőedző
DELI Rita

Alba Fehérvár KC
Jelena Lavko 3 (1)
3
5
3
1
1
4 (1)
1
ÉRD
1
dr. Gávai Szonja 2
Szabó Laura 5 (1)
Janurik Kinga
Kisfaludy Anett 1
Kiss Nikolett
4
1
Katarina Krpež-Šlezák 4 (1)
Tóth Gabriella
Julie Foggea

18

(8)

Kiállítás: 2 perc

7 méteres 4/2

Vezetőedző
SZABÓ Edina

Helyszín: 
Köfém Csarnok
Nézőszám: 
500 fő
Játékvezetők: Andorka Miklós, Hucker Róbert

Támogatóink

Médiapartnereink