SKUP torna 2017/2018 - harmadik osztályos lányok

A mai napon a harmadik osztályos lányok versenyével megkezdődött az idei SKUP diákok tornája az ÉRD Arénában. 24 lelkes csapat harcolt az érmekért, melyeket Tekauer Norberttől, klubunk elnökétől, és példaképeiktől, az NB I-es felnőtt csapatunk tagjaitól vehettek át a nebulók. 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is önálló torna keretében léptek pályára a harmadik osztályos lányok, hiszen az egyre bővülő létszám miatt már második esztendeje, hogy a fiúktól külön játéknapon mérkőznek meg egymással a tornagyőzelemért. A részt vevő csapatok tagjai két éve tanulják a kézilabdát az iskolai oktatás keretein belül, így kiélezett mérkőzéseken szép, és egyre technikásabb játékkal örvendeztették meg edzőiket, pedagógusaikat és az eseményre kilátogató szülőket. A tavalyi megmérettetéshez képest, már hattal több, azaz 24 csapat küzdött meg a dobogós helyezésekért. Ebben a korcsoportban még kisebb pályán, és szűkebb létszámmal űzik szeretett sportágukat a diákok. A SKUP tornákkal szinte már összefonódott az UNIQA Biztosító Zrt. neve, hiszen mint minden alkalommal, most is az ő általuk biztosított pólókban játszhattak a gyerekek. 

Az ÉRD Arénában kialakított négy pályán összesen 14 iskola 24 alakulata mérte össze tudását. A Rózsaszín síp akcióban nevelkedett játékosainknak nem volt nehéz dolga, hiszen jó hangulatú és sportszerű mérkőzéseket vezényelhettek le az ötletes fantázia nevekkel ellátott csapatoknak. Végül az eredményhirdetésen kiosztásra kerültek az érmek a 2017/2018-as SKUP harmadik osztályos lány tanulóknak, de természetesen senki nem távozott üres kézzel, hiszen minden csapat emléklappal, és minden kis játékos egy-egy ajándék SKUP könyvjelzővel lett gazdagabb, melyet NB I-es felnőtt játékosaink adtak át. A dobogós csapatok az okleveleket és az érmeket Tekauer Norberttől, klubunk elnökétől vehették át. Az idei évben a Ligeti gyémántok nyakába került az aranyérem, míg a dobogó második fokára az Aranybatta állhatott fel, míg a harmadik helyet a Bolyai párducok szerezték meg. 

SKUP torna 2017/2018 - harmadik osztályos lányok végeredmény

1. Ligeti gyémántok, 2. Aranybatta, 3. Bolyai párducok, 4. Szuper csajok, 5. Tűzlabdák, 6. Ligeti rózsák, 7. Bolyai csillagok, 8. Ligeti jázminok, 9. Kézi lányok, 10. Arany póni, 11. Villám csajok, 12. Erős csapat, 13. Villámcsajok (Arany), 14. Tonádók, 15. Szellők, 16. Mimózák, 17. Acéltacskók, 18. Popcorn, 19. Főnix csapat, 20. Érdi rohamcsigák, 21. Extrém pegazusok, 22. Andreetti lányok, 23. Unikornisok, 24. Sóskúti vadmacskák

Támogatóink

Médiapartnereink