Sokba kerülő gólcsend

NB I/B-s junior csapatunk szoros első félidőt követően, a második játékrész eleji gólcsendünket követően nem tudták ledolgozni összeszedett hátrányukat, így 24:29-es vereséget szenvedtek a Kozármisleny SE ellen.
 
A 2015/16-os szezon első felének zárásaként NB I/B-s junior együttesünk a Kozármisleny SE ellen lépett pályára. Csapatunk Földesi Júlia és Lízer Dorottya révén szerzett vezetést a mérkőzésen, ellenfelünk azonban egyenlített, Plesztovits Alexa hétméteresével azonban a vezetést nem adtuk ki kezünkből. A találkozó elején fej-fej mellett haladtak a csapatok, a 11. percet követően a vendégcsapat zsinórban három gólt szerezve a találkozón először átvette a vezetést (4:6). Lozsi Erna két értékesített büntetőjével tartottuk a lépést ellenfelünkkel, azonban találatainkra ellenfelünknek rendre volt válasza. Czirják Orsolya egymást követő két akciógóljával 9:9-nél utolértük a Kozármislenyt, de a vezetést jelentő gólt nem sikerült megszereznünk, sőt ellenfelünk újfent kétgólos előnyre tett szert. Emberhátrányban Lozsi Erna egy remek figurát követően talált a kapuba, majd Illés Virág labdaszerzését követően újfent jobbszélsőnk góljával 12:12 volt az állás. A játékrész hajrájában nem koncentráltunk eléggé, így a szünetre kétgólos hátránnyal vonultunk (13:15). A második félidő első támadását követően Németh Patrícia átlövésgóljával zárkóztunk, ezt követően azonban tizenegy percig nem tudtuk akcióból bevenni ellenfelünk kapuját. A vendégcsapat ezen időszak alatt hétszer volt eredményes, miközben Zsigmund Emese hétméterest hárított (14:22). Lányaink azonban nem adták fel, előbb Szász Dóra szerzett gólt összegyűjtve egy kipattanó labdát, majd Kerekes Vanda átlövésből és indítást követően is eredményes volt. Földesi Júlia találatával az utolsó tíz percre fordulva már csak négy találat volt a hátrányunk (21:25). Közelebb nem tudtunk zárkózni, hiába szerzett Lízer Dorottya két szép találatot, ellenfelünk sem hibázott, így ugyan csapatunk mindent megtett a pontszerzésért, de az őszi szezon utolsó mérkőzésén nem tudta győzelemmel búcsúztatni az évet (24:29).
  
 
 
 
 
Örömmel jelentjük be, hogy szerb válogatott jobbszélsőnkkel, Katarina Krpez Slezak-kal újabb két szezonra szóló szerződést kötöttünk.
 
A világbajnoki ezüstérmes Katarina Krpez Slezak 2014 nyara óta erősíti csapatunkat, melybe könnyedén beilleszkedett, így örömmel írta alá új szerződését, amely szerint legalább 2018. június 30-ig csapatunkat erősíti. Szerb jobbszélsőnk a 2014/15-ös idényben együttesünk második legtöbb gólját szerző játékosa volt, míg az idei szezonban 75 találattal vezeti az NB I góllövőlistáját. Katarina a szerb válogatott tagjaként részt vett a decemberi dániai világbajnokságon, melyen 17. legeredményesebb játékos volt a teljes mezőnyben. 
 

Támogatóink

Médiapartnereink