Szabó Edina Érd Város Díszpolgára Kitüntető Címet kapott

Szabó Edina, klubunk vezetőedzője Érd Megyei Jogú Város legmagasabb adományozható kitüntetését, Érd Város Díszpolgára Kitüntető Címét kapta meg.

Érd Város Díszpolgára Kitüntető Címet adományozott Érd közgyűlése Szabó Edinának, csapatunk vezetőedzőjének. A kitüntetést a március 15-ei ünnepségen adta át T. Mészáros András, Érd MJV polgármestere. Az Érd Város Díszpolgára Kitüntető Cím a város legnagyobb elismeréseként annak a magyar vagy külföldi állampolgárnak adományozható, aki valamely kiemelkedően jelentős munkájával, tevékenységével vagy egész életművével mind a városban, mind országosan vagy nemzetközi viszonylatban általános elismerést szerzett, hozzájárulva ezzel közvetve vagy közvetlenül Érd város tekintélyének növeléséhez.

A Szabó Edina által végzett munka az eredményeknek és a magas szakmai nívónak köszönhetően nem csak a kézilabdapályán, de azon kívül is óriási hatást gyakorol városunk életére. Megszámlálhatatlan közös élmény tartja egyben ezt a sportoló – szurkoló közösséget, melyre az egész város büszke lehet.

Szabó Edina munkássága folyamatos fejlődést és nemzetközi elismertséget eredményezett, eddig 223 Magyar Bajnoki mérkőzésen, 18 Magyar Kupamérkőzésen és 34 Nemzetközi Kupamérkőzésen vezette az ÉRD csapatát, mellyel a város hírnevét is öregbíti. Kiemelkedő szorgalma és közösségépítő tevékenysége a helyi és a magyar társadalomnak is követendő példa, ezáltal méltó az Érd Város Díszpolgára Kitüntető Címre.

Támogatóink

Médiapartnereink