U11-es bajnoki forduló három győzelemmel

Harmadik korosztályos bajnoki fordulójukat játszották november 17-én az ÉRD U11 csapatai. Farkas Roland utánpótlás edző beszámolója az Alsónémediben rendezett tornáról:

"Nehezn indult a hétvége, hiszenbetegségek, iskolai felkészítő foglalkozások miatt jó pár játékosomat nélkülözniöm kellett a meccseken. Az ÉRD I. csapata az előző fordulóban megszerezte az első győzelmét, amivel valami elindult. Ez a győzeleméhség és a hétköznapi kemény munka meghozta a jutalmát. Egy velünk azonos képességű Szigetszentmiklós ellen léptünk pályára. Olyan tűzzel és elszántsággal kezdtük a mérkőzést ahogy az az „NBI-es kézilabda kézikönyvben le van írva”. Jó kapusteljesítmény előtt egy kemény védekezéssel találta szembe magát a Szigetszentmiklós. Ennek köszönhetően labdákat és könnyű gólokat tudtunk szerezni ami a mérkőzés végéig kitartott. Remek (csapat) munka volt. Sajnos a második mérkőzésünket elveszítettük a jobb játékerőt képviselő Dunavarsány csapata ellen. Bár a félidő nagyon szoros, minimális varsányi előnyt mutatott, ekkor még csak egy gól volt a különbség. A második mérkőzés második félidejére azonban elfáradtunk, ebből következett hogy több hibát vétettünk, amit a rutinosabb ellenfél ki is használt, így a mérkőzés 8-16-os varsányi győzelemmel zárult. Sok jó megoldást mutattunk be mind egyénileg, mind pedig csapatszinten. Gratulálok a csapatnak a teljesítményéhez, csak így tovább!

Az ÉRD II csapata az eddig lejátszott négy mérkőzésen egyaránt győztesen távozott a pályáról. Nagy volt a tét, ha ezt a remek teljesítménysorozatot folytatni akartuk. Az első összecsapáson azzal a Dunavarsánnyal mérkőztünk meg, aki a másik csapatomat megverte. Összeszedett, jó csapatmunkával és remek egyéni teljesítményekkel 28-3 ra diadalmaskodtunk. Következett a Vecsés csapata, akik szintén hibátlan mutatóval büszkélkedhettek egészen a harmadik fordulóig. Nagy csata volt kilátásban a veretlenség megtartásáért. A Vecsésnek ez az első mérkőzése volt aznap, ezért pihentebbek voltak. Mind két csapat jól kezdte a mérkőzést. Gólok estek itt is ott is, de ebből mi ébredtünk hamarabb. Védekezésünk összeállt, kapusaink remek védésekkel segítettek, amit a mezőnyjátékosaim gyors lerohanás gólokkal háláltak meg. A mi lendületes játékunkat a vecsési időkérés sem zavarta meg. A második félidőben teljesen lehengereltük az ellenfelünket, ennek köszönhetően 15-8 as érdi győzelem született. Mérkőzés előtt tudtuk, hogy csak az egyik csapat viheti tovább a ”képzeletbeli veretlenségi kupát”.  Mi jobban akartuk, és a lányok a pályán tettek is érte. 
Mind két csapatomnak gratulálok, remek teljesítménnyel rukkoltak elő. Büszke vagyok a lányokra, készülünk keményen tovább!"

U11-es gyermekbajnokság, Kovács László régió, 3. forduló
november 17. Alsónémedi

Szigetszentmiklós NKSE - ÉRD I 7-12
ÉRD I - Dunavarsányi TE 8-16

Dunavarsányi TE - ÉRD II 3-28
ÉRD II - Vecsési SE 15-8
 

Támogatóink

Médiapartnereink