Újabb három saját nevelésű játékos marad az ÉRD-nél

Az ÉRD női kézilabda csapata hivatalos közösségi oldalán számolt be róla, hogy három saját nevelésű játékos, a két jobbszélső, Csáki Lilla és Király Réka, illetve a balátlövő, Landi Gabriella is marad a klubnál.

A strandkézilabda-válogatottal is sikereket halmozó 20 esztendős jobbszélső, Király Réka még a 2018/19-es szezonban mutatkozott be az ÉRD felnőtt csapatában, melynek mára oszlopos tagja lett. 53 mérkőzésen eddig 38 gólnál jár.

Hozzá hasonlóan Landi Gabriella is a 2018/19-es idényben debütált az ÉRD felnőtt NB I-es csapatában, ahol eddig 52 mérkőzésre lett nevezve, melyeken 15-ször volt eredményes.

Csáki Lilla a 2020/21-es idényben csatlakozott a Horváth Roland által irányított felnőttekhez, akitől többször megkapta a lehetőséget és 16 találkozón már 7 gólt szerzett.

Az ÉRD múlt héten jelentette be, hogy a következő idényben is Horváth Roland irányítja a csapatot, miután hosszabbítottak a felek. Ezt követően a klub a szakmai stáb többi tagjával, a másodedző Maurer Szandrával, a kapusedző Gridnyeva Szvetlanával,a fizioterapeuta-masszőr Ladvenszky Zsolttal és a technikai vezető Blaskovits Adriennel is hosszabbított, emellett bejelentették az első új igazolást, a Debrecenből kölcsönbe érkező szerb válogatott átlövő, Alexandra Vukajlovics érkezését is, míg ezen a héten kedden számoltak be róla, hogy két saját nevelésű játékos, Kiss Dorottya Zsófia és Kóka Mariann is marad a csapatnál.

Hivatalos közlemény Az Érdi Sport Kft. örömmel tájékoztat mindenkit, hogy a közös megállapodás értelmében Király Réka,...

Posted by ÉRD Handball on Thursday, March 18, 2021

Forrás: erdmost.hu Domonkos Bálint

 

Támogatóink

Médiapartnereink