Újabb játékos marad Érden

Érvényes szerződése értelmében a 2021/22-es idényben is az ÉRD női kézilabda csapatánál folytatja pályafutását a 28 éves védekezőspecialista Horváth Dóra. A klub korábban már bejelentette, hogy a teljes szakmai stáb és 11 játékos marad, akikhez ketten érkeznek.

Mint a klub közösségi oldalán beszámolt róla, a közös megállapodás értelmében a 2021/22-es szezonban is Érden folytatja pályafutását Horváth Dóra. Az MTK-tól érkező játékos korábban játszott Mosonmagyaróváron, Győrben, Kecskeméten, Kisvárdán és az FTC színeiben még a Bajnokok Ligájában is bemutatkozhatott.

Az ÉRD-nél korábban a szakmai stáb minden tagja meghosszabbította szerződését, mellettük pedig a játékosok közül Csáki Lilla, Györkös Rebeka, Király Réka, Kiss Dorottya Zsófia, Kóka Mariann, Kopecz Barbara, Landi Gabriella, Mézes Laura, Mód Noémi, Paróczy Sára és Szabó Kitti is marad a következő idényre.

Az ÉRD egyelőre két érkezőt jelentett be, a DVSC-től kölcsönben lesz Horváth Rolandék játékosa a szerb válogatott átlövő, Alexandra Vukajlovics és az FTC-től igazolt tehetséges kapus, Hadfi Gréta.

Egyelőre egy távozóról számoltak be, ugyanis családi okok miatt Kiss-Walfisch Mercédesz visszatér nevelőegyesületéhez, Békéscsabára.

Forrás: erdmost.hu

Támogatóink

Médiapartnereink