Újabb válogatott hét után, rangadó előtt

A válogatott szünetben sem tétlenkedtek játékosaink, hiszen a lányokra fontos rangadó vár pénteken. Továbbá nagy örömünkre ismét volt két játékosunk, akik szerepet kaptak a nemzeti csapatokban.

Alekszandra Vukajlovics tavaly decemberben ott lehetett a szerb női válogatottal a spanyolországi világbajnokságon, így nem meglepő, hogy a legutóbbi Európa-bajnoki selejtezőkre is meghívót kapott hazája nemzeti csapatának keretébe. A szerbek előbb otthon fogadták és győzték le Svédországot 24-21-re, majd idegenben léptek pályára a skandinávok ellen, ahol 33-25-ös vereséget szenvedtek.

Csáki Lilla már-már menetrendszerű meghívót kap a junior válogatottba. A magyarok a múlt héten két felkészülési találkozót is játszottak Horvátországgal Balatonbogláron. A végeredmény pedig mindkét alkalommal magyar siker lett. Előbb 30-17-re, majd 27-19-re nyertek a mieink. Ráadásul utóbbi győzelemből Lilla két góllal vette ki a részét. Pénteken 18 órától pedig már az Alba Fehérvár vendégeként vár fontos rangadó az Érdre, ahol a többiekkel együtt ők is bizonyíthatnak.

Gratulálunk játékosainknak!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink