Vereség a Dunakanyarban

NB I-es felnőtt csapatunk a K&H női kézilabda liga 11. fordulójában 27:24-es vereséget szenvedett a GVM Europe-Vác otthonában.

A mérkőzés és az év első érdi gólját Gávai Szonja szerezte balszélről, de ezt megelőzően a váci együttes háromszor is eredményes volt, így négy perc játék után 3:1 állt az eredményjelzőn. A folytatásban Kisfaludy Anett beállóból, Mariama Signaté és Kiss Nikolett átlövésből növelte góljaink számát, de minden találatunkra volt válasza a hazaiaknak (6:4). Az első negyedóra végére francia balátlövőnk újabb akciótalálatával, és Krpez Slezák Katarina értékesített büntetőjével 6:6-nál értük utol a hazaiakat. A vezetést azonban nem tudtuk átvenni, és Janurik Kinga védései, valamint Mireya González Álvarez és Tóth Gabriella szaggatottról lőtt góljai ellenére a játékrész hajrájában néggyel vezetett a Vác. A félidei 13:10-es félidei eredményt Coralie Lassource ejtése állította be.

 

A második játékrész három hazai góllal indult, majd Krpez Slezák Katarina a szélről szerezte csapatunk első találatát. A következő percekben Jamina Roberts betörés után, Tóth Gabriella pedig a hétméteresről vette be a kaput, de a különbség ennek ellenére ötre nőtt a két csapat között (19:14). A játékrész közepén, 22:14 után két szélsőnk, Krpez Slezák Katarina és Coralie Lassource faragott hátrányunkból. Az utolsó nyolc minutumra fordulva zsinórban ötször voltunk eredményesek, mellyel 25:22-re zárkóztunk, de az utolsó percekben már nem tudtunk közelebb kerülni a hazaiakhoz, a végül 27:24-es eredménnyel záruló összecsapáson. 

 

NB I női felnőtt 2017/2018 11. forduló
Időpont: 
2018. január 12. 20:30

27

(13)

Kiállítás: 8 perc

7 méteres 4/4

Vezetőedző
SZILÁGYI Zoltán

GVM Europe-Vác
Sanja Radosavljević 4
Kácsor Gréta
Hámori Konszuéla
Barján Bianka 5
Kovács Patrícia 1
Bárbara Arenhart 1
Pappné Szamoránsky Piroska
Dijana Jovetić 2
Lakatos Rita 1
Szondi Zsófia
Hornyák Bernadett
Suba Sára
Sziráki Boglárka
Karoline De Souza 10 (4)
Helembai Fanny 2
Diószegi Nikolett 1
ÉRD
Coralie Lassource 4
Gávai Szonja 1
Szabó Laura
Anđela Bulatović
Janurik Kinga
Kisfaludy Anett 1
Klivinyi Kinga
Kiss Nikolett 2
Mariama Signaté 5
Jamina Roberts 1
Katarina Krpež-Šlezák 6 (1)
Tóth Gabriella 2 (1)
Julie Foggea
Mireya González Álvarez 2
Bernát Dorina

24

(10)

Kiállítás: 10 perc

7 méteres 3/2

Vezetőedző
SZABÓ Edina

Helyszín: 
Vác Városi Sportcsarnok
Nézőszám: 
550 fő
Játékvezetők: Bonifert Ferenc, Oláh Viktor

Támogatóink

Médiapartnereink