Zeljana Stojak kölcsönben érkezett hozzánk

Az ÉRD és a Győri Audi ETO KC ismét együttműködik egymással, Zeljana Stojak csapatunkat erősíti a szezon hátralévő részében.

 

Tekauer Norbert, klubunk elnöke elmondta: 'Már több mint egy hónapja keresünk kapust. A sajnos különben is nehezen betölthető posztra a szezon közepén még nehezebb megnyugtató, és mindenki számára előnyös megoldást találni. Így jutottunk el újra a Győri Audi ETO KC-hez. dr. Bartha Csaba elnök úr megértette a problémánkat, és az eddigi jó együttműködés folytatásaként, illetve mivel fontosnak tartja csapatunk nemzetközi szereplésének elősegítését, hozzájárult Zeljana Stojak kölcsönadásához. Ezúton is köszönöm az együttműködését!'
 
dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke nyilatkozata: 'Nem volt egyszerű teljesíteni az ÉRD kérését, hiszen Zeljana kölcsönben szerepelt Mosonmagyaróváron, ám a magyar női klubkézilabda nemzetközi sikerességét szem előtt tartva úgy döntöttünk, hogy hozzájárulunk a fiatal kapus érdi vendégjátékához az idei szezon hátralévő részében. Zeljana Stojak minden bizonnyal profitálni fog ebből a transzferből, neki sok sikert kívánok! Remélem az ÉRD messzire eljut a nemzetközi porondon.
 
Zeljana Stojak 22 éves, horvát nemzetiségű, 2015 óta a Győri Audi ETO KC játékosa. Kölcsönadása a 2017-es szezon végéig szól nálunk.
 
 
 
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink