2022 utolsó bajnokija következik

Hazai pályán zárjuk a 2022-es esztendőt. A K&H Liga 8. fordulójában csütörtökön 18 órától az MTK-t fogadjuk az Érd Arénában, ahol szeretnénk szépen búcsúztatni az évet.

Két elégedetlen csapat találkozik csütörtökön az Érd Arénában. Az MTK az előző szezonban még az Európa-ligában is érdekelt volt, ahol a selejtezőben a későbbi bronzérmes Herning-Ikast búcsúztatta. A fővárosi együttes végül a 8. helyen zárt a bajnokságban. Az új idényt azonban nem úgy kezdte a Vágó Attila csapata, ahogy szerette volna. Egy győzelemmel (Békéscsaba) és hétvégén a Budaörs ellen elért döntetlennel jelenleg a 11. helyen állnak.

Csapatunknak sem úgy sikerültek eddig a meccsek, ahogy tervezte. A sok sérülés és a kulcsemberek hiánya meghatározta őszünket. Jó hír, hogy az Alba Fehérvár ellen Kopecz Barbara legalább a hétméteresekre visszatérhetett.

Az előző idényben mindkétszer a kék-fehérek tudtak nyerni, hazai pályán szoros meccsen mindössze két góllal maradtunk alul. A mérkőzés pikantériája, hogy Szabó Kitti, aki tavaly a harmadik helyen zárt a házi góllövőlistánkon először térhet vissza ellenfélként az Érd Arénába. Az MTK legjobb góllövője idén Pál Tamara 41 találattal, utána 26-tal következik Simon Petra.

Buzdítsuk minél többen a lányokat az év utolsó találkozóján!

K&H női kézilabda liga, 8. forduló
ÉRD – MTK Budapest
Érd Aréna
2022. december 22. (csütörtök) 18:00

 Jegyinformáció: https://erdarena.hu/?p=608

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink