Az első pontok megszerzése a cél

Három forduló után három vereséggel áll csapatunk a bajnokságban, bár eddig az élmezőnyhöz tartozó riválisokkal találkoztunk. A K&H Liga 4. fordulójában a hozzánk hasonlóan pont nélkül álló Alba Fehérvár KC látogat az Érd Arénába.

Az előző mérkőzéseken voltak biztató periódusok a csapat játékában, de összességében ez még nem ért pontot eddig a bajnokságban. A Vác elleni hazai vereség után a tavalyi bronzérmes Mosonmagyaróvár és a címvédő Ferencváros ellen is pont nélkül maradtak a mieink. Hasonló cipőben jár leendő ellenfelünk, az Alba Fehérvár is, annyi különbséggel, hogy a székesfehérváriak az újonc Vasas, valamint a két BL-csapat, a Fradi és a Győr ellen maradtak alul.

Ezen előzmények fényében az biztos, hogy mindkét együttes nagyon fog küzdeni, hiszen az is biztos, hogy legalább az egyik fél elmozdul a nulla pontról. Reméljük, hogy az érdi lányok örülhetnek a lefújást követően. Könnyű meccsre viszont nem számíthatunk, hiszen a túloldalon több korosztályos válogatott játékos is akad, de a korábbi felnőtt válogatott Triscsuk Krisztinát sem kell bemutatnunk senkinek.

Ami a két együttes közelmúltját illeti, a nyári felkészülési időszak végén Székesfehérváron találkoztunk leendő riválisunkkal és 32-19-re kikaptunk, ráadásul azon a találkozón sérült meg Zimek Krisztina is. A tavalyi szezonban mindkét alkalommal az idegenbeli csapat örülhetett. Vendégként 27-22-re nyertünk idegenben, míg májusban 29-25-ös vereséget szenvedtünk az Érd Arénában.

Reméljük, ezúttal a hazaiak örülhetnek majd!

 

 

Női kézilabda NB I, 4. forduló

Érd – Alba Fehérvár KC

2021. szeptember 29. 18:00

Jegyinformációk itt.

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink