Az év mérkőzése következik

Nagyon fontos mérkőzés előtt áll felnőtt csapatunk. Az NB I/B 27. fordulójában győzelmi kényszerben lépünk pályára az Esztergom ellen. Vasárnap 16 órától töltsük meg minél többen az Érd Arénát!

5 gól. Legalább ennyivel kell legyőzni az esztergomiakat hazai pályán, hogy előttük végezzünk a bajnokságban, ezzel megszerezve a feljutást érő második helyet. A decemberi találkozón az első félidőben akadoztak a támadásaink, majd a szünet utáni leblokkolásnak köszönhetően nagy hátrányt szedett össze együttesünk, így végül hiába indítottunk nagy hajrá, csak négy gólig tudtunk zárkózni: 28-24 lett a végeredmény.

Az Elek Gábor és Karvalics Tamás irányította együttes január vége óta nem szenvedett vereséget. Az éllovas Szombathely elleni találkozó óta sorozatban 10 győztes mérkőzésen van túl ellenfelünk. Mindössze három vereség mellett 23 győzelem áll a nevük mellett, és messze a legkevesebb gólt kapták az idei bajnokságban.

A csapat legeredményesebb játékosa továbbra is Takács Eszter 112 góllal, de további két játékos, Hajtai Vanessza és Szucsánszki Zita is már átlépte a százas határt az idényben. Mlinkó Zsófia is, aki ősszel még Érden játszott, szezon közben igazolt át az Esztergomba és termeli a gólokat. 8 mérkőzésen 66-szor vette be az ellenfelek kapuját.
 

Különleges meglepetésekkel is várjuk a szurkolókat erre a nagyon fontos rangadóra.

Érdi lakcímkártyával a belépés ingyenes a mérkőzésre! A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk a mielőbbi érkezést. Kapunyitás 14 órától. További jegyvásárlás a helyszínen lehetséges.

Az Érd Aréna Uszoda Büfé jóvoltából a bérletesek sem maradnak ajándék nélkül, ugyanis bérletük felmutatásával fejenként egy popcornt és üdítőt kapnak.

Továbbá a Mágori Kertészet felajánlásának köszönhetően anyák napja alkalmából az édesanyákat és nagymamákat szeretnénk meglepni virággal!

Egyik szurkolói csoportunk, a Sárkányszív felhívására kérünk minden érdi szurkolót, hogy aki tud hozzon dudát/csörgőt/tapsikolót!

Legyünk együtt minél hangosabbak! Szurkoljunk a lehető legtöbben a lányoknak!
 

NB I/B, 27. forduló

ÉRD – Esztergomi Vitézek
Érd Aréna

2024. május 05. (vasárnap) - 16:00

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink