Az év utolsó bajnokija következik

A Szombathely elleni rangadóval zárjuk a 2023-as esztendőt az Érd Arénában. A pénteken 18 órakor kezdődő találkozón szurkolóinkról sem feledkeztünk meg. A mérkőzésre ingyenes lesz a belépés. Minden további részlet cikkünkben olvasható.

Veretlenül érkezik az Érd Arénába a Szombathely, amely eddig mind a 12 mérkőzését megnyerte. A legtöbb találatot is Vida Gergő csapata szerezte, szám szerint 443-at, ami így 36-os meccsenkénti átlagot jelent. A második legkevesebb gólt is következő ellenfelünk kapta, így nagyon komoly feladat vár a lányainkra. Idén csak egy mérkőzése volt a Vas vármegyei csapatnak, amikor nem érte el a 30 gólt egy mérkőzésen, a SZISE ellen pedig kettő híján az 50 is majdnem megvolt.

A házi góllövőlistájukat a Pődör-testvérek vezetik. Rebeka a legeredményesebb, aki egyben a csapatkapitány is és 89 góllal az összetett harmadik helyén áll megelőzve jobbszélsőnket, Dávid-Azari Fruzsit. Pődör Blanka is meghatározó játékosa a szombathelyieknek, 63-szor talált be eddig, ami a 8. legjobb idén.

A listavezető elleni rendkívül fontos összecsapás mellett szurkolóinkról sem feledkezett meg klubunk. A találkozóra ingyenes lesz a belépés. Akik már megvették elővételben a jegyeiket, ők sem maradnak ajándék nélkül, hiszen ők ingyen jöhetnek be az azt követő hazai mérkőzésünkre, amely a január 6-án 18 órakor kezdődő Kisvárda elleni Magyar Kupa találkozó lesz.

Továbbá bérleteseinknek is kedveskedünk egy kis meglepetéssel, ugyanis az első tíz szurkoló, aki felmutatja bérletét a fenti büfében, kap egy popcornt és egy üdítőt.

A pénteki meccs azért is lesz különleges, mert előtte gyűjtünk cipősdobozokat a rászoruló gyerekeknek, hogy szebbé tegyük a karácsonyukat! Ennek részleteiről itt írtunk: https://tinyurl.com/set8bp2c
 

NB I/B, 13. forduló

ÉRD – Szombathelyi KKA
Érd Aréna

2023. december 15. (péntek) 18:00

Jegyinformáció: A mérkőzésre ingyenes a belépés.

Szurkoljunk minél többen az Érd Arénában!
Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink