Az idénybeli utolsó hazai meccs következik

Az idei szezonban utoljára lép pályára felnőtt csapatunk az Érd Arénában. Az NB I/B 29. fordulójában, csütörtökön 18 órától a Szigetszentmiklós lesz az ellenfél, ahol szurkolóink több játékost is egy időre utoljára láthatnak kifutni érdi színekben.

Győzelemmel búcsúzni az idényben az Érd Arénától! Nem lehet más célja csapatunknak az idei bajnokság utolsó hazai mérkőzésen. Ellenfelünk, a Szigetszentmiklós újoncként nagyon közel van ahhoz, hogy kiharcolja a további NB I/B-s tagságot. Jakab László együttese az előző fordulóban meglepetésre 29-27-re legyőzte az FTC U19-es csapatát és így megerősítette a 12. helyét a tabellán, amely még bennmaradást ér. Előtte a Hajdúnánással ikszeltek, míg az Egertől csak egy góllal kaptak ki a miklósiak.

Féltávnál a Pest vármegyeiek házi góllövőlistáján nem volt igazán kiugró teljesítmény, akkor is Husti Hanna állt az élen, azóta azonban rendesen megszórta magát és 121 góllal már az összetett 12. helyére is feljött.

Az érdi lányok januárban fölényes, 34-18-as sikert arattak idegenben a Szigetszentmiklós ellen. Csapatunkból Dávid-Azari Fruzsina volt a legeredményesebb, 7 góllal. Az előző körben a Szombathely ellen elveszített találkozó miatt, már csodának kéne történnie az NB I-es feljutás kiharcolásához. Ettől függetlenül a mieink mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy szépen zárják a szezont.
 

NB I/B, 29. forduló

ÉRD – Szigetszentmiklós NKSE
Érd Aréna

2024. május 16. (csütörtök) - 18:00

Jegyinformáció: erdarena.hu

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink